عربستان سعودی در کاهش جهانی عرضه نفت، پیشتاز بود که احتمالا به دلیل مصرف داخلی بیشتر نفت برای تولید برق به منظور تامین تقاضای بالاتر در ماههای تابستان برای سرمایش بوده است.
شرکتهای نفتی بیپی انگلیس، شورون آمریکا، اکینور نروژ و شل انگلیس، تخلیه کارکنان سکوهای خود را آغاز و تعدادی از این شرکتها بخشی از تولید خود را هم متوقف کردهاند.
شرکت انرژی نروژی اکوینور، Equinor پروژه میلیارد دلاری RWE برای یک خط لوله دریایی به آلمان را ترک کرده که این شکستی تلخ برای هابک و وزارت اقتصاد او محسوب می شود.
برخی منابع ماه مارس امسال به رویترز گفتند دولت مصر یکمیلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار برای پرداخت به شرکتهای نفت و گاز خارجی فعال در این کشور اختصاص داده است.
وزارت انرژی آمریکا ماه گذشته میلادی هم از تلاش این کشور برای خرید ۶ میلیون بشکه نفت دیگر از شرکتهای انرژی برای تکمیل ذخیرهسازیهای راهبردی نفت خبر داده بود.
براساس دادههای JODI، عربستان سعودی در ژوئیه، شاهد افزایش مستقیم مصرف نفت خود به میزان ۲۱۱ هزار بشکه در روز بود که بالاترین میزان مصرف در هفت ماه گذشته بود.
پالایشگاههای خصوصی هند در سال جاری میلادی قراردادهایی سالانه برای خرید نفت روسیه امضا کردند، این در حالی است که پالایشگاههای دولتی این کشور از بازارهای نقدی خرید میکنند.
براساس برنامه کنونی مربوط به اجرای عملیات تعمیر و نگهداری، ظرفیت اولیه غیرفعال پالایش نفت روسیه در ماه اکتبر با ۳۷درصد کاهش نسبت به ماه سپتامبر به ۲میلیون و ۴۲۰هزارتن خواهد رسید، هرچند تغییراتی در این برنامه ...
هند، یکی از بزرگترین مصرفکنندگان انرژی جهان است و ۸۸ درصد از نیازهای نفتی خود را با واردات، تامین میکند و وزیر نفت این کشور، انتظار دارد با رشد فزاینده مصرف گاز طبیعی و تجدیدپذیرها، مصرف انرژی رشد کند.