۰
plusresetminus
تاریخ انتشاريکشنبه ۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۶
کد مطلب : ۱۶۷۳۹۵

شمار دکل‌های حفاری آمریکا کاهش یافت

تعداد دکل‌های نفت و گاز که نشانه‌ اولیه تولید در آینده به‌ شمار می‌رود، در هفته منتهی به ۲۰ سپتامبر با دو عدد کاهش به ۵۸۸ دستگاه رسید.
شمار دکل‌های حفاری آمریکا کاهش یافت
به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی "نفت ما"،شرکت خدمات انرژی بیکرهیوز از کاهش تعداد دکل‌های نفت و گاز طبیعی شرکت‌های حفاری آمریکا برای پنجمین بار در ۶ هفته خبر داد.
 شرکت بیکرهیوز در گزارشی اعلام کرد تعداد دکل‌های فعال نفت و گاز طبیعی شرکت‌های انرژی آمریکا پس از افزایش هفته گذشته، در هفته منتهی به ۲۰ سپتامبر (جمعه، ۳۰ شهریور) برای پنجمین بار در ۶ هفته کاهش یافت.
براساس گزارش روز جمعه این شرکت، تعداد دکل‌های نفت و گاز که نشانه‌ اولیه تولید در آینده به‌ شمار می‌رود، در هفته منتهی به ۲۰ سپتامبر با دو عدد کاهش به ۵۸۸ دستگاه رسید.
به‌ گفته بیکرهیوز، مجموع تعداد دکل‌ها همچنان ۴۲ دستگاه یا ۷درصد کمتر از مدت‌ مشابه سال گذشته میلادی است.
شمار دکل‌های نفتی آمریکا در هفته یادشده بدون تغییر ۴۸۸ دستگاه بود، درحالی‌که تعداد دکل‌های گازی این کشور با کاهش یک عدد به ۹۶ دستگاه رسید.
شمار دکل‌های نفت و گاز آمریکا پس از افزایش ۳۳درصدی در سال ۲۰۲۲ و ۶۷درصدی در سال ۲۰۲۱، حدود ۲۰درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافت. کاهش قیمت‌ نفت و گاز و افزایش هزینه‌های نیروی کار و تجهیزات به‌دلیل بالارفتن تورم و تمرکز بیشتر شرکت‌ها بر پرداخت بدهی و افزایش بازگشت سرمایه سهام‌داران به‌جای بالابردن تولید، از عوامل کاهش تعداد دکل‌ها به‌ شمار می‌رود.
قیمت نفت خام شاخص دبلیوتی‌آی آمریکا پس از کاهش حدود ۱۱درصدی در سال ۲۰۲۳، تاکنون حدود ۰.۶درصد در سال ۲۰۲۴ افزایش داشته است. قیمت ‌معامله‌های آتی گاز آمریکا هم پس از افت ۴۴درصدی در سال ۲۰۲۳، از ابتدای سال ۲۰۲۴ تاکنون حدود ۴درصد کاهش داشته است.
مدیرعامل شرکت ئی‌کیوتی، بزرگ‌ترین تولیدکننده گاز آمریکا، پیش‌بینی می‌کند قیمت‌های سوخت در کوتاه‌مدت به کمتر از ۳ دلار در هر میلیون واحد بریتانیایی حرارت کاهش یابد.
ئی‌کیوتی که اوایل امسال به‌دلیل افت قیمت‌ها به پایین‌ترین سطح در چند سال اخیر، تولید خود را کاهش داد، پیش‌بینی می‌کند تقاضا برای صادرات گاز طبیعی مایع‌شده (ال‌ان‌جی)، کاهش تولید این شرکت را تا سال آینده تسهیل کند. چند تولیدکننده گاز شیل آمریکا که رقیب این شرکت به‌ شمار می‎روند هم به‌منظور جلوگیری از تولید بیش از حد، فعالیت‌های حفاری خود را کاهش دادند.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی