۱
plusresetminus
تاریخ انتشاردوشنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۲
کد مطلب : ۱۷۰۹۶۸
مدیرعامل نفت بهران در گفتگو با نفت ما تاکید کرد:

سودآوری شرکتهای روانکار و اعتماد سهامداران با آزادسازی قیمت روغن موتور

هدفگذاری بهران برای صادرات روانکارهای خاص از طریق سرمایه گذاری مشترک
کاظمی گفت: آزادسازی قیمت های انواع روانکار و روغن موتور می تواند فرآیند تولیدات و همچنین عرضه محصولات و سودآوری ما را در بازار سرمایه تقویت بکند و اعتمادسازی بیشتری برای عموم مردم و سهامداران به همراه داشته باشد. 
فایل ویدیو
 علی کاظمی، مدیرعامل شرکت نفت بهران در گفتگو با نفت ما در خصوص اینکه با توجه به بحث قیمت گذاری دستوری، تولید چه محصولات با سطح کیفی بالا را در دستور کار دارید، اظهار داشت: در خصوص بحث قیمت گذاری دستوری، دولت در سیاست گذاری اش در حوزه تنظیم بازار نسبت به قیمت گذاری محصولات با توجه شرایط اقتصادی مردم اقدام می کند. اما از آنجایی که در خصوص قیمت خوراک صنعت روانکار آزادسازی قیمت ها انجام شده، طبیعتا انتظار می رود که در مورد قیمت گذاری محصولات روانکار هم این موضوع اتفاق بیفتد. لذا، امیدوارم با جلسات کارشناسی که در بدنه دولت برگزار می شود و نیازی که به بازنگری در شرایط اقتصادی شرکت های تولیدکننده انواع محصولات روانکار وجود دارد، ما هر چه سریعتر شاهد این موضوع باشیم و از ظرفیت قانونی مان برای آزادسازی قیمت های انواع روانکار و روغن موتور استفاده نماییم و این موضوع می تواند فرآیند تولیدات و همچنین عرضه محصولات و سودآوری ما را در بازار سرمایه تقویت بکند و اعتمادسازی بیشتری برای عموم مردم و سهامداران به همراه داشته باشد. 
مدیرعامل نفت بهران در خصوص تولید محصولات با سطح کیفیت بالا اعلام کرد: به صورت قاطع عرض می کنم این توانمندی در کشور وجود دارد که ما محصولات نهایی را که تولید می کنیم استانداردهای دنیا را بگذراند، ولی نکته مهم اینست که میزان تقاضا در شرایط اقتصادی بودن آن مطرح است. به لحاظ فنی این امکان را در داخل کشور داریم که روغن های با سطح کیفی بالا را هم تولید و هم تامین کنیم، اما الزاما اندازه بازار و شرایط اقتصادی به گونه ای نیست که به سمت تولید آنها برویم، اما از بابت اینکه دانش فنی و توانمندی نیروهای انسانی را داریم و خوشبختانه این دانش فنی در مجموعه ما برقرار است اما مبتنی بر شرایط عرضه و تولید اقتصادی ابلاغ خواهد شد
کاظمی در مورد اینکه بهران علیرغم اینکه بیشترین سهم بازار و میزان درآمد در بین شرکتهای اصلی روانکار کشور را دارد، متاسفانه بازدهی اش نسبت به سهم پایین آمده و افت کرده و دغدغه عمده سهامداران است راجع به برنامه بهران برای سودآور بودن همچون سالهای گذشته تصریح کرد: نکته ای که اشاره کردید کاملا درست است. اگر روند سالهای گذشته را ببینیم بهران به دلیل اینکه بیشترین سهم بازار را داشت و قیمتها متعادل بود، ما توانستیم عملکرد خوبی را از مجموعه نفت بهران نشان داده و شاهد باشیم. اما با توجه به تغییری که سال گذشته مخصوصا در نیمه دوم سال با آزادسازی در قیمت لوبکات و روغن پایه صورت گرفت، به دلیل اینکه بیشترین سهم بازار روانکار را شرکت نفت بهران داشت، متاسفانه بیشترین تاثیر را هم از این تصمیم دید و با توجه به سهم بازار بیشتر و اینکه قیمت محصولات نهایی دستوری بود و افزایش پیدا نکرد، طبیعتا اثر نامناسبی بر عملکرد شرکت گذاشت که به مراجع ذیربط گزارش و پیگیری های لازم انجام شد و با حضور در جلسات با ارکان تصمیم گیر اعم از وزارت صمت، سازمان حمایت از مصرف کننده و تولیدکننده، ستاد تنظیم بازار و شورای رقابت و همچنین انجمن پالایشگاه های روغن سازی، مجوز یک پله افزایش قیمت را دریافت کردیم و امسال افزایش قیمت های بعدی و جدید را هم دریافت می کنیم، ولی حرکت به سمت این است که آزادسازی قیمت ها را شاهد باشیم. اگر این اتفاق بیفتد طبیعتا نفت بهران می تواند رشد سود و درآمد بسیار بیشتری را نسبت به سایر رقبا در این حوزه داشته باشد.
مدیرعامل نفت بهران در خصوص راهبرد بازارهای صادراتی و تنوع محصول صادراتی گفت: انواع محصولات روانکار بهران به 42 کشور صادر می شود و اخیرا به ونزوئلا به عنوان بازار جدید وارد شدیم که علیرغم بعد مسافت روانکار صنعتی از بهران وارد می کند. محصولات صادراتی ما به بازارهای جهانی شامل پارافین، اسلک وکس، آرکیو و بیس اویل است ولی هدف گذاری ما صادرات محصولات نهایی از طریق جوینت ونچر (سرمایه گذاری مشترک) با شرکت های صاحب برند است یا بازارهای جدید را خودمان رصد می کنیم.
کاظمی تاکید کرد: به دنبال آن هستیم تا روغنهای تخصصی برای صنایع خاص روغن های دریایی را با برندهای معتبر بتوانیم تولید کنیم و با تایید فرمولاسیون بهران توسط این شرکت ها با برند مشترک یا برند آنها در اقصی نقاط دنیا به فروش برسانیم.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی