۱
۱
plusresetminus
تاریخ انتشارچهارشنبه ۲۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۴
کد مطلب : ۱۶۷۲۱۱

رونمایی از کاتالیست C۲ واحد الفین پتروشیمی امیرکبیر به روایت دوربین نفت ما

کاتالیست هیدروژناسیون استیلن (Front-end) که با نام کاتالیست ACF-۱۱ معرفی شد در اشباع استیلن در راکتور واحد الفین (فرانت اند) به کار می‌رود که نقش مهمی در تکمیل فرایند پتروشیمی دارد.
فایل ویدیو
به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی "نفت ما"،در دومین روز از نمایشگاه ایران پلاست، با حضور معاون وزیرنفت و مدیرعامل پتروشیمی امیرکبیر از کاتالیست C2 هیدروژناسیون (استیلن) راکتور Front End واحد الفین رونمایی شد.
کاتالیست هیدروژناسیون استیلن (Front-end) که با نام کاتالیست ACF-11 معرفی شد در اشباع استیلن در راکتور واحد الفین (فرانت اند) به کار می‌رود که نقش مهمی در تکمیل فرایند پتروشیمی دارد.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی


جلیلی
سلام: در شرکتهای بزرگ دنیا هیچ وقت چنین ادعای گزافی مطرح نمیشه که با یک هشتم قیمت به کیفیت بهتر از نمونه تجاری برسند
معنای این ادعای مدیرعامل امیرکبیر اینه ک کاتالیست پلاتین رو با قیمت کاتالیست کبالت تولید کردند!
حداقل همین ادعا قطعا غلطه
در دنیای واقعی رقابت بین شرکتهای کاتالیستی سر ده درصد سود هست. یعنی اینقدر رقابتی هست ک اگه uop یا تاپسو ده درصد ارزونتر تولید کنه، میتونه بازار رو قبضه کنه و این یه جهش بزرگ میشه در بازارش. حالا این حضرات مدعی هستن که ۸۰۰درصد!!! ارزونتر تولید کردند. اون هم با کیفیت بهتر!!!

از نظر اهالی صنعت کاتالیست و هرکس که تو این بازار کاتالیست باشه، در صنعتی که رقابت ها بین ده -بیست درصد ایجاد تفاوت در قیمته ، ۸۰۰ درصد ارزونترکردن همزمان با بالابردن کیفیت غیرممکنه
اون هم برا کاتالیست هایی که pgm و فلزات گرانبها دارند ک معمولا همگی بالای ۱۵۰usd/kg قیمتشونه
یک هشتم یعنی میشه قیمت کمتر از 20 دلار! ک الان کاتالیست های کبالت مولیبدن HDS قیمتش ۳۰ دلاره!!!(قیمت co و mo یک هزارم پلاتینه)
یعنی غیرممکنه کاتالیست پلاتینی ۲۰ دلاری!
بوی شوآف میاد!!
کاری که جناب آقای جلیل سبحانی و زیرمجموعه اش از جمله شرکت اکسیر نوین متخصص اش هستند...