۰
plusresetminus
تاریخ انتشارچهارشنبه ۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۲
کد مطلب : ۱۷۱۱۵۰

کشف بنزین قاچاق در «ده عباس» اسلامشهر

فرمانده انتظامی شهرستان اسلامشهر با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش سوخت های قاچاق مکشوفه را ۵ میلیارد ریال برآورد کردند، خاطرنشان کرد: متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی شد.
کشف بنزین قاچاق در «ده عباس» اسلامشهر
به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی "نفت ما"،فرمانده انتظامی شهرستان اسلامشهر از کشف ۵ هزار لیتر بنزین قاچاق به ارزش پنج میلیارد ریال و دستگیری یک متهم در "ده عباس" خبر داد.
  سرهنگ محمدرضا علیزاده با اشاره به کشف سوخت قاچاق اظهار کرد: ماموران پلیس امنیت اقتصادی اسلامشهر حین گشت زنی در سطح شهر به یک دستگاه خودروی خاور دارای مخزن تانکر نفت کش که در حال تخلیه فرآورده های نفتی از نوع بنزین در یک چهار دیواری در ده عباس اسلامشهر بود مشکوک شده که اقدامات لازم جهت بررسی آن را در دستور کار خود قرار دادند.
وی افزود: ماموران پلیس امنیت اقتصادی با انجام اقدامات فنی و پلیسی و با هماهنگی مقام قضائی در بازرسی از 2 تانکر مخزن ثابت موجود در محل 5هزار لیتر سوخت قاچاق از نوع بنزین کشف و یک متهم را در این خصوص دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان اسلامشهر با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش سوخت های قاچاق مکشوفه را 5 میلیارد ریال برآورد کردند، خاطرنشان کرد: متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی شد. 
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی