به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی "
نفت ما"،مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت سرمایهگذاری صنایع پتروشیمی (PIIC Group) در حالی برگزار گردید که وپترو جزء بهترین عملکردها در هلدینگهای تابعه شستا و تاپیکو را در بورس اوراق بهادار به ثبت رسانید.
مجمع عمومی عادی سالیانه و فوق العاده صاحبان سهام شرکت سرمایهگذاری صنایع پتروشیمی منتهی به سال مالی 31 اردیبهشت 1403 با حضور 72 درصد سهامداران، حسن شاهولدی معاون امور شرکتها و مجامع شرکت سرمایهگذاری نفت، گاز و پتروشیمی تامین (تاپیکو)، امیرحسین پهلوان سرپرست شرکت سرمایهگذاری صنایع پتروشیمی، اعضای هیات مدیره هلدینگ PIIC، مدیران عامل شرکتهای تابعه، نماینده سازمان بورس و اوراق بهادار و حسابرس و بازرس قانونی این شرکت، 27 مرداد ماه 1403 در سالن شهید آوینی مجموعه فرهنگی ورزشی تلاش برگزار شد.
امیرحسین پهلوان سرپرست هلدینگ سرمایهگذاری صنایع پتروشیمی درابتدای این مجمع ضمن تسلیت به مناسبت ایام اربعین حسینی(ع) و ارائه گزارش مالی و فعالیتهای این شرکت به اقدامات انجام شده طی یک سال گذشته پرداخت و گفت: درآمد عملیاتی هلدینگ PIIC نسبت به سال مالیگذشته 60 درصد، سود عملیاتی 61 درصد و سود خالص 14 درصد با افزایش روبرو بوده است.
پهلوان با اشاره به وضعیت وپترو در سال مالی منتهی به 31 اردیبهشت 1403 افزود: با وجود اینکه بورس ایران در سال گذشته شرایط خوب و مطلوبی را در شاخص کل و به تبع آن در شاخصهای شیمیایی تجربه نکرد،اما شرکت سرمایهگذاری صنایع پتروشیمی با نماد وپترو با 46 درصد بازدهی تعدیل شده (قیمت سهام) در میان هلدینگهای شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی (شستا) و دیگر رقبای خود در شاخص شیمیایی عملکرد بسیار خوب و قابل قبولی را دارا و جزء پیشتازان در تابلوی بورس بود.
سرپرست PIIC در ادامه به احیای کارخانه اسید سیتریک کرمانشاه اشاره داشت و گفت: راهاندازی مجدد کارخانه اسیدسیتریک کرمانشاه اقدامیبسیار بزرگ و کاری به شدت سخت بود که با لطف خدا و پیگیریهایهلدینگ بزرگ تاپیکو و شستا و حمایت تمام سهامداران عزیز انجام شد.راهاندازی اسیدسیتریک کرمانشاه به صورت واقعی و تولید پودر کریستالی اسیدسیتریک با گرید دارویی و غذایی با خلوص 99.5 درصد از مهمترین مسئولیتهایی بود که بر دوش این هلدینگ، همچون حل پرونده ده ساله NPCسنگینی میکرد و خدارو شاکریم که به ثمر رسید.
وی با اشاره به بومیسازی دانش فنی و همت متخصصین داخلی برای تولید این ماده ارزشمند خاطر نشان کرد: PIIC حافظ منافع و منابع سهامداران است و امیدواریم با پایداری تولید در کارخانه اسیدسیتریک کرمانشاه و رسیدن به ظرفیت اسمی آن که سالانه 12 هزار تن است اقدامی مغتنم و ماندگار در امنیت غذایی و دارویی کشور و خلق ارزش و ثروت برای سهامداران داشته باشیم.
پهلوان با اشاره به آخرین پروژههای فعال در هلدینگ چند رشتهای PIIC در مجمع عمومی عادی سالیانه این شرکت اظهار داشت: امسال ما شاهد راهاندازی پروژه استیل کورد شرکت صنایع لاستیکی سهند و همچنین پایان پروژه نوسازی و بهسازی در شرکت پتروشیمی شیمیبافت خواهیم بود.
وی با اشاره به پروژههای شرکت کربن ایران و دوده صنعتی پارس ادامه داد و گفت: زمین جدید شرکت کربن ایران خریداری، پروژههای آن با توجه به نیاز کشور و بعد صادراتی آن تعریف گردیده و بودجه انتقال آن نیز پیشبینی شده است. اما با توجه به بهبود و ارتقا این کارخانه در حل مشکلات و چالشهای زیست محیطی تا حد بسیار زیاد، تا زمان احداث کارخانه جدید این شرکت به روند مطلوب خود در تولید ادامه خواهد داد. شرکت دوده صنعتی پارس نیز به واسطه اتمام پروژه توسعهای آن سهم بسیار خوبی در رشد تولید و سود حاصل از فروش آن را در سال مالی گذشته داشته است.
سرپرست شرکت سرمایهگذاری صنایع پتروشیمی در ادامه روند رو به رشد و دستاوردها در سال مالی گذشته به تعدادی دیگر از اقدامات این هلدینگ اشاره کرد و افزود: کسب رتبه شرکت برتر و بهرهور در بین تمام شرکتهایسازمان تامین اجتماعی و کسب رتبه اعتباری A3 در دوره کوتاه مدت و BBB- در دوره بلند مدت، دستاوردی بسیار ارزشمند و با اهمیت است کهاین مهم جز با تلاش تکتک همکارانم در مجموعه PIIC امکانپذیر نبوده است.
امیرحسین پهلوان در جواب سوال سهامداران وپترو در خصوص سهم "وساخت" گفت: ارزشگذاری سهام شرکت سرمایهگذاری ساختمان ایران پایان یافته و هلدینگ در مرحله شروع فرآیند مزایده آن است.
پهلوان در پایان با بیان تعدادی از برنامههای آتی این شرکت در سال جدید گفت: تولید پایدار با ظرفیت اسمی در کارخانه اسیدسیتریککرمانشاه، فراهم کردن حضور پررنگ و افزایش سهم بازار شرکتهای فنی و مهندسی در کشورهای همجوار و شروع فرآیند ساماندهی، ارزشآفرینی و توسعه صادرات و افزایش سهم بازار با حضور در نمایشگاهها و فعالیتهای بیشتر در گروه لولهساز، از مهمترین اقدامات این هلدینگ در سال جدید است.
در پایان مجمع ضمن تصویب صورتهای مالی، سود نقدی به میزان 6500 ریال به ازای هر سهم، به تصویب رسید.