۰
plusresetminus
تاریخ انتشاريکشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۴
کد مطلب : ۱۵۵۲۵۰

ارزآوری ۸۵۰ میلیون دلاری پتروشیمی پردیس

مدیرعامل شرکت پتروشیمی پردیس با پیش بینی قیمت ۴۸۰ دلاری اوره تا پایان سال و۸۵۰ میلیون دلار ارزآوری پردیس گفت: پتروشیمی پردیس به عنوان بزرگترین تولیدکننده اوره کشور، ۵۰ درصد اوره مورد نیاز کشور و ۳ درصد اوره مورد نیاز دنیا را تولید می کند .
ارزآوری ۸۵۰ میلیون دلاری پتروشیمی پردیس
به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی "نفت ما"،سیدمحمدرضا میری لواسانی با تاکید بر اینکه پتروشیمی پردیس سالانه بالغ بر 3 میلیون و 200 هزار تن اوره تولید می کند، گفت: به همت مدیران عامل قبلی این شرکت، آقایان شهریاری، ذوالفقاری و جمشیدی همواره تلاش شده تا بازارهای هدف در امریکای جنوبی، امریکای مرکزی و کشورهای همسایه ایجاد شود و پردیس توانست دو میلیون تن از 3200 میلیون تن تولید خود را باوجود شرایط تحریم صادر کند.
وی با اشاره به رشد صعودی قیمت اوره در شش ماهه نخست سال میلادی گذشته، اظهار کرد: سال گذشته قیمت اوره در بازار جهانی به شدت رو به افزایش بود چنانچه در نیمه نخست سال تا 836 دلار بر تن افزایش یافت اما در شش ماهه دوم روند سیر نزولی را طی کرد و از 836 دلار به 240 دلار در تن کاهش یافت.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی پردیس ادامه داد: از زمانی که در خدمت شرکت هستم بازارهای جهانی به روند صعودی خود بازگشتند و امروز اوره با قیمت تقریبی 300 دلار بر تن صادر می شود؛ بر اساس پیش بینی مجلات اقتصادی بین المللی، ممکن است در سال جاری قیمت به روند صعودی ادامه دهد و تا 480 دلار در تن برسد با این وجود نرخ 836 دلاری هر تن اوره، در پنج سال آینده تکرار نمی شود.
لواسانی با اشاره به اینکه مدیریت پیشین پتروشیمی پردیس، در سال گذشته توانست با توجه به قیمت شش ماهه نخست 1.3 میلیارد دلار ارزآوری داشته باشد، گفت: پیش بینی ما در سال جاری با توجه به روند کاهشی قیمت ها، 850 میلیون دلار ارزآوری است.
وی با اشاره به پیش بینی های بین المللی درمورد قیمت اوره و تاثیر تحریم روسیه گفت: شرکت های روسی به دلیل تحریم، شروع به دامپینگ قیمت کردند اما انتظار می رود تا انتهای سال میلادی قیمت هر تن اوره به 480 دلار برسد با این وجود می دانیم که بازار فراز و نشیب دارد.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی پردیس با قدردانی از تلاش های مدیران عامل قبلی پردیس، گفت: در زمان مدیریت آقای شهریاری زیرساخت، فراهم و در زمان آقای ذوالفقاری تقویت شد و در زمان آقای جمشیدی به اوج خود رسید؛ ما نیز برای سه بازار هدف جدید هدف گذاری کردیم، آفریقا یکی از این بازارهای هدف فروش است که هفته آینده برای این مقصد بارگیری صورت می گیرد.
شرکت های دانش بنیان، مورد توجه پتروشیمی پردیس
لواسانی همچنین با اشاره به بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز و پتروشیمی، اظهار کرد: در نمایشگاه شاهد پتانسیل شرکت های دانش بنیان هستیم که تلاش می کنیم در حوزه ساخت داخل از ظرفیت آنها استفاده کنیم.
وی با اشاره به اینکه سالانه 15 میلیون دلار در حوزه تعمیرات و نگهداری، اسپرپارت، قطعات و تجهیزات دوار و سایر قطعات مورد نیاز در بخش ایمنی فرآیند، F&G، FIRE & DETECTOR و سایر حوزه های مربوط به بخش تعمیرات و نگهداری HSE و بهره برداری، هزینه می کنیم، امید است بتوانیم بخشی از نیازهای مذکور را از طریق سازندگان داخلی و شرکت های دانش بنیان تامین کنیم.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی پردیس با تاکید بر اهمیت بخش R&D برای پتروشیمی پردیس، گفت: در کنار R&D در شرکت، درصددیم از پتانسیل شرکت های دانش بنیانی که در کشور شکوفا شدند، نیز استفاده کنیم.

منبع: نیپنا 
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی