حضور مدیران بازنشسته با حقوق های بالا در فولاد مبارکه
اشتراک گذاری :
در سال های گذشته و در دولت قبل برخی شرکت های مهم دولتی بواسطه انتصابات سیاسی و گاها فامیلی و جناحی به حیاط خلوت برخی افراد تبدیل شده بود و چیزی جز ناکارآمدی مدیران را به نمایش نگذاشت
به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی"نفت ما "، در سال های گذشته و در دولت قبل برخی شرکت های مهم دولتی بواسطه انتصابات سیاسی و گاها فامیلی و جناحی به حیاط خلوت برخی افراد تبدیل شده بود و چیزی جز ناکارآمدی مدیران را به نمایش نگذاشت که کماکان با گذشت چند ماه از روی کار آمدن دولتی انقلابی شاهد رخنه برخی از این مدیران در برخی پستهای مهم با گردشهای مالی بالا هستیم.
شرکت فولاد مبارکه اصفهان و شرکت های زیرمجموعه ی آن که اخیرا محمد یاسر طیب نیا مدیرعامل آن شده است نیز یکی از همین موارد است، که برای مثال به یکی از مصوبات مهم مجلس شورای اسلامی که کناره گیری مدیران بازنشسته است و دولت جدید نیز برای حضور پررنگ جوانان انقلابی در عرصه کار بر آن تاکید دارد بیتوجه است و هنوز شاهد حضور بازنشستگان که گاها هیچ ارتباطی با صنعت فولاد نیز ندارند در راس هیئتهای تصمیم گیر و تصمیم ساز هستیم.واقعیت آن است که همچنان این مدیران بازنشسته بر مسند قدرت نشسته اند و حاضر به کناره گیری نیستند.
البته که مسائل درون سازمانی و تخلفات احتمالی و پنهان کردن آن در شرکت های فولاد مبارکه عزم بهارستان نشین ها بویژه نمایندگان مردم اصفهان را برای تحقیق و تفحص جزم کرده و مدتی است کمیته ای برای بررسی زوایای پنهان این شرکت ها در مجلس تشکیل شده که طبق گفته ی رییس این کمیته همین روزها نتایج بررسی و جزییات تحقیق و تفحص از شرکت فولاد مبارکه به صحن علنی می رسد. کمیته ای که ریاست آن به عهده ی حجت الاسلام حسین میرزایی است.
او بارها بر لزوم جایگزینی نیروهای جوان به جای بازنشسته های شرکت فولاد مبارکه و زیرمجموعه آن تاکید کرده و نیز اعلام داشته که «ما نمایندگان با آقای طیب نیا بارها صحبت کردیم و از ایشان خواستیم که مدیران بازنشسته را برکنار کنند و نیروی های جوان را جایگزین کنند. »
اما واقعیت ماجرا طبق میل بهارستان نشین ها نیست چرا که همچنان مدیران بازنشسته در شرکت های زیرمجموعه فولاد مبارکه اصفهان به اداره ی امور با حقوق هایی چندین برابر حقوقهای متعارف مشغولند. برخی از این مدیران برایشان فرقی نمی کند در چه حوزه فعالیت کنند از محیط های فرهنگی و ورزشی گرفته تا مجتمع های تجاری و صنعتی. از مدیریت تیم های فوتبالی گرفته تا شرکت های زیرمجموعه فولاد!
حالا با وجود تمام این مسائل خبری جدید به گوش میرسد، شرایط نامناسب شرکت فولاد تازار زیرمجموعه فولاد مبارکه اصفهان که در چند هفته گذشته ایجاد شده است آرامش را از کارگران زحمتکشمجموعه گرفته است.
مدیران ارشدی که خارج از مزایای متنوع حقوق های بالا و چند ده میلیون تومانی می گیرند و به ادعای کارگران حتی از حقوق مصوب اداره ی کار پایین تر پرداخت می کنند.البته که این ناهمخوانی حقوق کارگران و نابرابری تحمیلی در نهایت موجب تجمع کارگران این شرکت شده است. هرچند پاسخ مناسبی عائد این کارگران نمی شود اما یکی از نمایندگان مجلس برای بررسی موضوع به این شرکت مراجعه کرد تا در جمع کارگران حضور یابد اما اجازه دیدار این نماینده مجلس نیز با با کارگران داده نشد.
حال سوال اینجاست که برخلاف تذکر نمایندگان مجلس و رییس هیات تحقیق و تفحص مبنی برآنکه هیات مدیره های بازنشسته باید برکنار شوند چرا همچنان آقای طیب نیا دست روی دست گذاشته و نسبت به این اقدامات بی توجه است؟
به هرحال با رویکرد مجلس شورای اسلامی و دولت سیزدهم مدیرانی که از بازنشسته های تمامیت خواه هستند باید بپذیرند که کنار بروند و فضا را رای فعالیت نسل جوان فراهم کنند.