السالوادور، اولین کشوری که در جهان بیت کوین را ارز قانونی اعلام کرد، قصد دارد از چندین منبع انرژی تجدیدپذیر برای تأمین نیرو جهت استخراج ارزهای رمزنگاری شده استفاده کند.
به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی"نفت ما "، دانیل آلوارز، رئیس کمیسیون دولتی هیدروالکتریک رودخانه لمپا (CEL) روز جمعه طی اظهاراتی گفت: اینجا امکانات بی پایان است و این موضوع فقط به اراده مربوط می شود و اینکه ما امکانات و توانایی شروع این پروژه ها را داریم.
وی افزود که السالوادور منابعی برای تولید برق به منظور فرآیند استخراج از طریق پروژه های برق آبی، خورشیدی، باد و جزر و مد دارد.
بر اساس این گزارش، استخراج ارزهای رمزنگاری شده نیاز به انرژی زیادی دارد که عمدتا از سوخت های فسیلی تامین می شود که این امر مورد انتقاد طرفداران محیط زیست در سراسر جهان قرار گرفته است.
با این حال، السالوادور تصمیم دارد این موضوع را تغییر دهد. ماه گذشته، دولت این کشور استفاده از انرژی زمین گرمایی را برای استخراج بیت کوین از کارخانه ای در دامنه کوه آتشفشان تِکاپا Tecapa آغاز کرد. این نیروگاه حدود 102 مگاوات انرژی تولید می کند.
در خاک این کشور در آمریکای مرکزی 20 آتشفشان وجود دارد و تقریباً یک چهارم کل تولید انرژی داخلی آن توسط انرژی زمین گرمایی تولید می شود.
در تاریخ 1 اکتبر، السالوادور رسماً اعلام کرد که موفق شده است بخشی از اولین بیت کوین خود را با استفاده از نیروی زمین گرمایی آتشفشان تِکاپا استخراج کند. بر اساس بیانیه ای که در توییتر رئیس جمهور این کشور منتشر شد، این عملیات استخراج موفق به تولید 0.00599179 بیت کوین یا حدود 269 دلار شد.
رویترز نیز در گزارشی اعلام کرد که در حال حاضر حدود 1.5 مگاوات از کارخانه تکاپا برای استخراج بیت کوین مورد استفاده قرار می گیرد و در یک محفظه حمل و نقل در نزدیک کارخانه نصب شده و دارای 300 رایانه است که معاملات ارزهای رمزنگاری شده را پردازش می کند.
کنگره السالوادور پیشنهاد تصویب بیت کوین را به عنوان پول قانونی در ژوئن سال جاری تصویب کرد. در ماه سپتامبر، رئیس جمهور این کشور اعلام کرد که دولت او اولین دارایی ارز دیجیتال خود را به میزان 400 بیت کوین خریداری کرده است.