به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی"
نفت ما "، رئیس این منطقه عملیاتی گفت: با ایجاد این ترانک، علاوه بر افزایش ناحیه تحت پوشش ارتباطی، سایر تکرارکنندها و بی سیم های موجود در ناحیه آغار نیز فعال می گردند.
مهندس مصطفی پالیزیان، افزود: به دلیل استفاده از تکنولوژی آنالوگ در تکرار کنندههای بیسیم موجود در منطقه عملیاتی آغار و دالان و عدم قابلیت ترانک بین تکرار کننده ها، مجموع شعاع پوششی تکرار کننده ها، پایین و از کارایی بالایی در این زمینه برخوردار نمی باشند.
وی ادامه داد: به منظور ارتقاء سامانه بی سیم این منطقه، کارشناسان ما با مطالعه بوردهای الکترونیکی و مدار RF تکرارکننده ها، مدار جدیدی طراحی کردند که یک تکرار کننده علاوه بر فعال کردن بیسیمهای اطراف خود، با یک فرکانس دیگر، سایر تکرارکننده های موجود را نیز فعال و در نتیجه سایر رادیوهای تحت پوشش آنها نیز قادر به ارتباط با تمام بی سیم های آن ناحیه خواهند بود.
پالیزیان ادامه داد؛ فاز مطالعاتی این پروژه نیمه اول سال ۱۳۹۹ آغاز و سرانجام یک مدار واسط که طرحی متشکل از یک رادیوی خودرویی، یک تایمر و یک میکسرصوتی به همراه برنامه نویسی خاص بر روی مدار واسط بود، به صورت کاملا ابتکاری طراحی و در دیماه ۱۳۹۹ به صورت آزمایشی نصب و راهاندازی گردید.
وی، تصریح کرد: بعنوان مثال تا پیش از راه اندازی این سامانه امکان برقراری ارتباط با استفاده از بیسیم دستی و خودرویی بین مرکز جمع آوری شماره یک آغار، با دیگر رادیوها در مرکز جمع آوری شماره پنج، ACF، کمپ آغار و نواحی اطراف آنها وجود نداشت اما با راه اندازی سامانه جدید و نصب روی تکرارکنندهها، این ارتباط بصورت مطلوب برقرار می گردد.
رئیس منطقه عملیاتی آغار و دالان، افزود: این پروژه با تلاش کارشناسان فناوری اطلاعات و ارتباطات آغار و دالان، از جمله تلاش فراوان مهندس خلیل بهفر، با صرف ۱۰۰ نفر ساعت زمان و با استفاده از امکانات داخلی منطقه طراحی و اجرا شده است.
پالیزیان در پایان، گفت: ساخت مدار واسط جهت اتصال تکرارکننده ایستگاه آسیاب بادی ناحیه آغار به مدار ترانک نیز در حال برنامه ریزی است که با ساخت و در سرویس قرار گرفتن آن، سیستم VHF آغار بصورت یکپارچه و گسترده تر برقرار خواهد گردید.