به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی"
نفت ما "، به لطف وعده های مربوط به حذف کربن، انتظار می رود تعداد مزارع بادی تا سال 2030 از تعداد سکوهای نفتی در آب های انگلیس بیشتر شود.
شرکت های بزرگ نفتی در حال متنوع سازی تولید انرژی خود هستند تا متناسب با زمان پیشرفت کنند. شرکت های بریتیش پترولیوم و توتال هر دو استراتژی تولید برق با استفاده از انرژی باد را در انگلیس پیش گرفته اند.
بر اساس این گزارش، شرکت بریتیش پترولیوم (بی پی) با سرمایه گذاری 924 میلیون پوندی قصد دارد دو نیروگاه بادی را در بریتانیا ایجاد کند.
در سال 2020، شرکت بی پی برنامه های خود را برای به صفر رساندن انتشار کربن تا سال 2050 اعلام کرد. به نظر می رسد این پروژه بلند پروازانه نیروگاه بادی فراساحلی برای این شرکت روشی است تا پول خود را برای انجام تعهداتش خرج کند.
این شرکت با همکاری شرکت آلمانی Energie Baden-Wuerttemberg (EnBW) قصد دارد نیروگاه های بادی خود را در دریای ایرلند احداث کند.
پس از بهره برداری کامل، این نیروگاه های بادی می توانند برق 3.4 میلیون خانه را در سراسر انگلیس تأمین کنند.
این پروژه به برنامه 10 ماده ای دولت برای تأمین انرژی تمام خانه های انگلستان با انرژی باد، با هدف تولید 40 گیگاوات تا سال 2030 کمک قابل توجهی خواهد کرد.
اخیراً ، شرکت بی پی همچنین با شریک خود یعنی اکوئینور Equinor پیش رفت تا نیروگاه بادی دریایی موجود در ایالات متحده را با هزینه 1.1 میلیارد دلار توسعه دهد.
در سپتامبر 2020، این شرکت اعلام کرد که قصد دارد طرحی را پیش ببرد که انتظار می رود تا سال 2030، 50 گیگاوات انرژی تجدیدپذیر تولید کند و برای بیش از دو میلیون خانه تولید برق کند.
غول نفتی فرانسه یعنی شرکت توتال نیز با مشارکت یک گروه سرمایه گذاری به دنبال انجام پروژه 1.5 گیگاواتی در سواحل شرق آنگلیان است. این امر باعث می شود انگلیس تمام مناطق ساحلی خود را که مناسب برای تولید برق با استفاده از انرژی باد است، به این شرکت ها اجاره بدهد.
همچنین شرکت نفتی شل با شرکت هلندی اِنِکو Eneco برای تولید برق با استفاده از انرژی باد در دریا همکاری می کند. پیش بینی می شود با این مشارکت نیروگاه های بادی در سواحل هلند ایجاد شود.
منبع: تسنیم