۰
۱
plusresetminus
تاریخ انتشاريکشنبه ۳۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۰
کد مطلب : ۱۲۷۸۴۷

فعالیت‌های ملی حفاری در افزایش تولید نفت

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران ضمن تشریح فعالیت‌های این شرکت در پروژه‌های طرح نگهداشت و افزایش تولید نفت از به‌کارگیری ۱۲ دستگاه حفاری سنگین خشکی ناوگان این شرکت در پروژه‌های طرح نگهداشت و افزایش تولید شرکت ملی نفت ایران خبر داد.
حفاری نفت
حفاری نفت
 به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی"نفت ما "،     سیدعبدالله موسوی با گرامیداشت فرا رسیدن چهلمین سالروز حماسه دفاع مقدس گفت: تاکنون سه دکل حفاری ۳۵، ۸۱ و ۴۸ فتح در میدان نفت‌شهر و دستگاه ۲۷ فتح در میدان نفتی گچساران عملیاتی هستند.
وی با بیان اینکه این پروژه‌ها به ترتیب در میدان‌های تحت سرپرستی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران و شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب است، افزود: مجموع متراژ حفاری در این زمینه تا امروز افزون بر ۶ هزار و ۷۰۰ متر ثبت شده است.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران اظهار کرد: این شرکت در اجرای این دو پروژه که در قالب EPD/EPC اجرا می‌شود در میدان گچساران پنج حلقه چاه توسعه‌ای و دو حلقه تعمیری و در میدان نفت‌شهر یک حلقه توسعه‌ای و چهار حلقه تعمیری حفر و تکمیل می‌کند و افزون بر فعالیت‌های زیرسطحی، انجام امور روسطحی نیز به‌عهده شرکت ملی حفاری ایران است.
موسوی با این توضیح که با تأمین کالا و مواد و افزایش تعداد دکل‌های حفاری در اجرای پروژه نگهداشت و افزایش تولید میدان نفتی گچساران شتاب‌بخشی خواهد شد، گفت: در پروژه نفت‌شهر عملیات تعمیر و تکمیل دو حلقه چاه به پایان رسید و حفاری سومین حلقه چاه در روزهای اخیر آغاز شد.
وی افزود: همچنین ملی حفاری در اجرای پروژه‌های میدان‌محور با شرکت‌های بخش خصوصی در پروژه‌های بالارود، رامین و  لالی (بنگستان) در گستره عملیاتی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب و سپهر و جفیر در محدوده شرکت نفت و گاز اروندان در بخش‌های عملیات حفاری و خدمات یکپارچه فنی و مهندسی همکاری می‌کند.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران اظهار کرد: پروژه بالارود شامل ۶ حلقه چاه به تفکیک چهار حلقه توسعه‌ای/ توصیفی و دو حلقه توسعه‌ای است که دو دکل ۹۲ و ۵۷ به این منظور تخصیص  یافته و بخش روسطحی را شرکت جهان پارس به‌عهده دارد.
موسوی گفت: پروژه نگهداشت و افزایش تولید میدان نفتی رامین با مشارکت این شرکت و شرکت توسعه نفت و گاز پرشیا اجرا می‌شود که مشتمل بر حفاری هشت حلقه چاه (شش حلقه توسعه‌ای و دو حلقه تعمیری) است که این پروژه هم به‌صورت EPD/EPC با همکاری دو شرکت اجرا و به‌زودی مراحل اجرایی آن با تکمیل موقیعت و به‌کارگیری دو دکل حفاری آغاز می‌شود.
وی افزود: پروژه توسعه میدان نفتی لالی بنگستان دیگر پروژه‌ای است که این شرکت و شرکت جهان پارس اجرای آن را در شمال استان خوزستان به‌عهده دارند و به‌تازگی مناقصه آن برگزار شد. ملی حفاری دو دکل حفاری سنگین خود را به‌منظور عملیات حفاری پنج حلقه چاه شامل سه حلقه توسعه‌ای و یک حلقه برای تزریق پساب در نظر گرفته و بر اساس توافق حاصله با شرکت جهان پارس ارائه خدمات فنی یکپارچه زیرسطحی و بخشی از کارهای روسطحی پروژه از سوی ملی حفاری ارائه می‌شود.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران اظهار کرد: در پروژه توسعه میدان سپهر و جفیر شرکت ملی حفاری ایران با همکاری شرکت خدمات مهندسی پژواک انرژی از شرکت‌های زیرمجموعه شرکت گسترش انرژی پاسارگاد نسبت به حفاری ۶ حلقه چاه توسعه‌ای در این میدان اقدام کرد که به این منظور دو دستگاه حفاری در نظر گرفته شده و تلاش دو شرکت بر این است که این پروژه به‌زودی اجرایی شود.
موسوی گفت: با توجه به تعداد بسته‌های باقیمانده از طرح موسوم به توسعه ۲۸ مخزن این شرکت پیگیر مشارکت در اجرای این پروژه‌ها به‌صورت کامل یا با شرکت‌های بخش خصوصی داخلی است.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی


سام
حفاری و تعداد چاه و متراژ اون هیچ اهمیتی نداره بلکه باید دید چه ضررهایی در آینده به سیستم تولید مخازن کشور میزنه، این دوستان هر جایی میشینن میگن فلان تعداد چاه زدیم، فلان متراژ حفاری کردیم، عزیزان اینها افتخار نیست! در آینده افت فشار در مجموع تو مخازن بزرگ کشور از محل همین تعداد حفاریها و چاه زدنهای بالاست و الان به صرف درآمدزایی برای دکلهای بیکار که نباید این همه حفاری کرد و چاه زد!!!!