به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی"
نفت ما "، دکتر مسعود مردانی درباره علائم خفیف ابتلای به کرونا، گفت: ضعف، خستگی، بیحالی، سر درد و... از علائم ابتلا به نوع خفیف کرونا هستند. نکته قابل توجه آن است که ۵۵ درصد کل بیماران یا علامت ندارند یا به شکل خفیف به بیماری مبتلا میشوند.
وی با اشاره به اینکه از بین رفتن حس بویایی و چشایی همچنان جزئی از علائم کرونا در برخی افراد است، ادامه داد: از بین رفتن حس بویایی و چشایی میتواند تا دو ماه پایدار باشد.
مردانی درد اندامها و احساس درد در قسمت پشت بدن را از علائم کرونا معرفی کرد و افزود: اخیرا طی گزارشات هم میبینیم که این مورد نسبت به گذشته بیشتر شده است.
وی با اشاره به اینکه هر بیمار کرونایی میتواند به علت استرسی که دارد، تپش قلب داشته باشد، تصریح کرد: اما این به آن معنا نیست که هرکس استرس یا تپش قلب داشت حتما به کرونا مبتلا شده است.
این متخصص بیماریهای عفونی افزود: درد شکم همراه با تب، بیاشتهایی، تهوع و استفراع میتواند نشانه بروز کووید۱۹ باشد. البته اینکه هر فرد با دیدن تنها یک علامت در خود بلافاصله آن را به کرونا نسبت دهد، کار منطقی نیست. عمدتا سابقه تماس فرد با سایر مبتلایان کرونا اهمیت زیادی دارد، زیرا فردی که با بیمار مبتلا به کرونا در ارتباط نبوده اما علائم بیماری را دارد، ممکن است به بیماری دیگری دچار شده باشد.
مردانی با تاکید بر اینکه تقویت سیستم ایمنی بدن معمولا با دارو توصیه نمیشود، اظهار کرد: در واقع پدیدهای که میتواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند خواب خوب، استراحت کافی، خوردن سبزی و میوه تازه و نداشتن استرس است. نمیتوان این نکات را رعایت نکرد و توقع داشت تنها با خوردن مکملها سیستم ایمنی تقویت شود.
وی درباره مباحثی که پیرامون علامت جدید ابتلا به کرونا مبنی بر ناشنوایی مبتلایان مطرح میشود، گفت: به دنبال ابتلا به کرونا، بروز ناشنوایی حالتی بسیار نادر است و نباید اینگونه باشد که هرفردی تا اندکی گوشهایش سنگین شد، فکر کند که به کرونا مبتلا شده است.
منبع: ایسنا