ایران حاضر است در قبال اجرای طرح های توسعه بندرچابهار و احداث کارخانه تولید کود، گاز را نصف قیمت به هندیها بدهد، اما وزیر کشتیرانی این کشور میگوید، گران است و باز هم نصف کنید.
به گزارش نفت ما،اکونومیک تایمز نوشت: ایران گاز به قیمت 2.95 دلار به هند پیشنهاد داده اما هند میگوید این قیمت گرانتر است. هند 12 سال است تفاهمنامه توسعه بندر چابهار را با ایران امضا کرده و به تازگی برای احداث کارخانه تولید کود اوره در ایران اعلام آمادگی کرده است اما پیششرط انجام اینها را تحویل گاز ارزان از سوی ایران عنوان کرده است.
گاد کاری وزیر کشتیرانی هند گفته است اگرچه ایران گاز 2.95 دلاری را پیشنهاد داده اما این قیمت باید به نصف یعنی 1.5 دلار برسد و در این باره با مسئولان ایرانی مذاکره میکنیم.
وزیر کشتیرانی هند همچنین اعلام کرده است درباره توسعه بندر چابهار وزرای مختلف هند گزارش خود را ارائه میکنند که براساس آن تصمیم نهایی را میگیریم. برای توسعه بندر چابهار میخواهیم سرمایهگذاری کنیم اما همه اینها بستگی به نتیجه مذاکره ما با ایران دارد.
پیش از این گاد کاری گفته بود که من در ایران بودم و تلاش میکنیم تا گاز را به نرخ اقتصادی از ایران بگیریم.
بر اساس این گزارش، قیمتی که ایران برای هند پیشنهاد داده است نصف قیمتی است که این کشور اکنون از کشورهای دیگر وارد میکند و عرضه قیمت طولانی مدت گاز قطر 4 برابر قیمت پیشنهادی ایرانیها است./فارس
در سطح روابط بین الملل مسئولان هر کشوری بدنبال بدست آوردن منافع حداکثری برای کشور خویش هستند تا از این رهگذار مردمان آن کشور از ثبات اقتصادی و امنیت بیشتری بهره مند گردند.... در این میان کشور هندوستان بعنوان بزرگترین دموکراسی روی زمین نیز با داشتن مسئولینی که سعی دارند در روابط اقتصادی خویش با سایر ملل دیگر به تامین حداکثری منافع خویش بیاندیشند جای هیچ ایرادی نیست اما امروزه در ایران ما با توجه به این نکته که بیشترین حجم صادرات ما نفت و گاز است و به طبع آن بالاترین ارز آوری را نیز برای ما این صادرات منابع انرژی دارند اما متاسفانه امروزه کسانی بر این صنعت مدیران ارشد گشته اند و حکم می رانند که یا دانش و سواد کافی در این زمینه ندارند و یا در کمال تاسف باید گفت که هیچ عرقی نسبت به منافع ملی ایران ندارند و بیشتر در فکر جیب خود هستند تا منافع ملت....!!!!!!! مسئولان اقتصادی کشور هند نیز بی شک بر این نکات وقوف کامل دارند و با بررسی پرونده های کاری برخی آقایان و با دست یافتن به پروندههای از قبیل کرسنت بی شک نقطه ی ضعف برخی آقایان را یافته اند و در فلسفه سخنی وجود دارد که میگوید جهت پیروزی به ضعیفترین نقطه ی حریف حمله کن حال هندی ها نیز با دسترسی به این ویژگی های برخی آقایان که همان حب مال و جمع آوری ثروت می باشد سعی دارند با این حربه بسان نروژی ها و اماراتی ها آنان نیز در این زمینه امتیازات هنگفتی را از منابع انرژی ایران برای خود بدست آورند چرا که گذشته ی کاری برخی مدیران تنها برای ملت شناخته شده نیست بلکه در روابط بین ملل کشورها سعی در شناسایی و ویژگی های اخلاقی مدیران دیگر کشورها نیز بر می آیند و از کجا که مدیران نفتی ما را تا بن دندان نشناخته باشند........؟؟؟؟ و در این میان سکوت مجلس و نمایندگان شاید بیش از همه سئوال برانگیز باشد....!!!!!!!!