۲۲
۵۰
plusresetminus
تاریخ انتشاردوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۴
کد مطلب : ۱۶۹۱۶۸

بیکاری جوانان در دولت چهاردهم : چالش‌ها و عوامل تأثیرگذار

شیدا آریایی پور
بیکاری جوانان در دولت چهاردهم : چالش‌ها و عوامل تأثیرگذار
بیکاری جوانان یکی از چالش‌های مهم اقتصادی و اجتماعی در کشور است که با تغییر دولت‌ها همچنان به‌عنوان یک مشکل پایدار باقی مانده است. در دولت چهاردهم، این موضوع همچنان در صدر دغدغه‌های سیاست‌گذاران و جامعه قرار دارد. عوامل متعددی مانند نبود فرصت‌های شغلی مناسب، ضعف در توسعه اقتصادی، و مسائلی مانند پارتی‌بازی در فرایند استخدام باعث تشدید این بحران شده است.
۱. وضعیت بیکاری جوانان در دولت چهاردهم
بر اساس آمارهای ارائه‌شده، نرخ بیکاری جوانان همچنان در سطح بالایی قرار دارد. دولت چهاردهم با هدف بهبود وضعیت اقتصادی، شعار ایجاد اشتغال برای جوانان را سرلوحه سیاست‌های خود قرار داده است؛ با این حال، تاکنون میزان موفقیت این برنامه‌ها متناسب با اهداف اعلام‌شده نبوده است.
دلایل اصلی بیکاری جوانان
نبود فرصت شغلی مناسب: رکود در بخش‌های تولیدی و خدماتی باعث شده فرصت‌های شغلی جدید برای جوانان ایجاد نشود.
عدم تطابق مهارت‌ها با نیاز بازار کار: بسیاری از جوانان مهارت‌های مورد نیاز بازار کار را ندارند و آموزش‌های دانشگاهی با نیازهای روز همخوانی ندارد.
تأثیر تحریم‌ها و رکود اقتصادی: فشارهای اقتصادی و کاهش سرمایه‌گذاری موجب تعطیلی بسیاری از بنگاه‌های اقتصادی شده است.
پارتی‌بازی و فساد اداری: فرآیندهای استخدام در برخی از نهادها به‌طور شفاف انجام نمی‌شود و افرادی که رابطه و نفوذ بیشتری دارند، به‌راحتی به شغل مناسب دست پیدا می‌کنند، درحالی‌که افراد شایسته به حاشیه رانده می‌شوند.
۲. تلاش‌های دولت چهاردهم برای کاهش بیکاری
دولت چهاردهم برنامه‌هایی از جمله تسهیلات برای کارآفرینی، حمایت از کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، و توسعه صنایع داخلی را مطرح کرده است. اما موانع اجرایی و نبود برنامه‌ریزی دقیق مانع از موفقیت کامل این طرح‌ها شده است.
چالش‌ها و محدودیت‌ها:
نقص در نظارت و اجرای صحیح برنامه‌ها
کمبود منابع مالی برای حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی
عدم مبارزه جدی با فساد و پارتی‌بازی
۳. راهکارها برای کاهش بیکاری جوانان
۱. شفاف‌سازی فرآیندهای استخدام: اجرای قوانین شفاف و حذف پارتی‌بازی و فساد اداری.
۲. تقویت مهارت‌آموزی: بازنگری در نظام آموزشی و تطبیق مهارت‌ها با نیاز بازار کار.
۳. ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار: حمایت از صنایع داخلی و جذب سرمایه‌گذاری خارجی.
۴. بهبود فضای کسب‌وکار: تسهیل در صدور مجوزها برای کارآفرینان و کسب‌وکارهای نوپا.
بیکاری جوانان در دولت چهاردهم همچنان یک چالش بزرگ است که نیاز به برنامه‌ریزی دقیق، اصلاح ساختارهای استخدامی و مقابله با معضل پارتی‌بازی دارد. برای تحقق این امر، عزم جدی در تمام سطوح مدیریتی و استفاده از ظرفیت‌های جوانان به عنوان سرمایه‌های ملی ضروری است.
حقوقدان
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی


باسلام
عمده ترین دلیل بیکاری همان پارتی بازی و نفوذ هرکسی بیشتر باشد من خودم قربانی این مسله می باشم که افراد باسابقه را اخراج کردند و افرادی که تخصص نداشته را جایگزین کردنداز جمله افراد جایگزین شده روحانی و مداح بودن جهت اطلاع
و هیچ مرجعی و یا دستگاه نظارتی هم جرات رسیدگی به این موضوع را نداشته و ندارند
خانم آریایی پور محترم هم‌ نام و‌ هم فامیل تون برازنده تون هست. درود فراوان بابت وقتی که جهت این امر مهم صرف می کنید. در صورت امکان به این موضوع هم بپردازد که چرا این همه شکاف بین حقوق و مزایای پرسنل پالایشگاه های گازی و پتروشیمی ها باشه. تصور این موضوع خیلی سخته که دو نفر همسایه دیوار به دیوار با رفت و آمد خانوادگی در یک ساختمان ، به لحاظ سنخیت شغلی و سالهای تجربه یکسان ولی حقوق و مزایای اونی که در پتروشیمی کارمی کنه حدود سه برابر با فرد دیگری با همون شغل در پالایشگاه باشه. خیلی از پرسنل پالایشگاه های گازی از این موضوع سرخورده هستند و حس بد دارند و عصبی هستند.‌ حتی بیشتر وقت ها خودشون رو با کارمندان ادارات دولتی مقایسه می کنند که دریافتی اونها هم بالاتر از فردی هست که در پالایشگاه شاغلند و انواع خطرات نشتی گاز و انفجار و غیره براشون خطرات جانی رو داره.

از شما بی نهایت سپاسگزاریم و خدا خیرتون بده.
درود. کدوم مرجع ؟ اداره کار و اشتغال! برو یه نیم ساعت بشین و ببین کار چند نفر رو راه می اندازند.اداره کاری شورای حل اختلافش که وظیفه اش اینه که حامی قشر کارگر و کارمند باشند انگار وکیل و وصی پیمانکاران و شرکت ها هستند! دادگاهها! که دورش رو خط بکش! دیوان عدالت اداری !هم طبق قانون خودش پس از ثبت شکایت حداکثر تا سه ماه باید جواب بده ... سالها و سالها می گذره و هیچ پیگیری نمی کنه.
همه و همه ریشه در یک جایی داره. رها کردن مردم و مشکلات مردم به حال خودشون که نمی دونند عواقب این دهان کجی ها و بی اعتنایی ها به در خواست های مردم چه خواهد شد!
بله کاملا با نظر شما موافقم با حلقه قدرت که نفوذ کردن در شرکتهای دولتی و همه هم بیسواد هیچ نهادی نمی تونه مخالفت کند حلقه قدرت در ایران برای بقای خودشان حاضر هستند هرکاری انجام بدن
بعد از ۸ سال کار تخصصی در اجرای پروژه های پالایشگاهی در شرکت های بزرگ ، یه باره بهم زنگ زدند که تا ظهر خودت رو برسون به فلان شرکت که مجری آن شرکت خاتم بود. لباس معقولی به تن داشتم منهای اینکه تابستون بود و گرما و خب نوع پوشش هم یک شلوار جین معقول و یک آستین کوتاه دکمه ای ۴ خونه. طرف اصلا از من سوال نگرفت که چی بلدی ،چند سال سابقه کار داری و با چه شرکت هابی کار کردی! تنها جمله ای که گفت: تو با این وضعیت پوشش آت می خوای بیای کار کنی! دور و بر خودم نگاه کردم. نه زنجیر تو گردنم بود، نه رو بدنم تتو بود و لباس جلف. برای مصاحبه یک سوپروایزر که کسی کت و شلوار نمی پوشه . بالاخره آخرش باید توی خاک و لای لوله ها نظارت کنه. اگر توی نفهم و بی سواد بار اولت هست که توی این صنعت پا گذاشتی یعنی اینقدر شعور نداری که کسی با کت و شلوار و اون هم توی گرمای ۵۰ درجه نمی ره کار انجام بده!! بی سوادی ایشون باعث بیکاری من شد‌
بهرام
مثل همیشه مطلب مفید و تاثیر گزاری بود
درود بشما
اینقد وعده دروغ به ملت دادن که دیگه انجام هم بدین کسی باور نمیکنه
لیکن چوپان دروغگو.‌ولی باید با خودمون صادق باشیم. طرف قبلا افتخار می کرد که شرکت نفتی هست. الان طرف کارمند رسمی شرکت گاز و پالایشگاه هست و کارش رو رها می کنه می ره اسنپ. اینکه خانم آریایی به این موضوع اشاره کرده اند واقعا آینده نگری دقیقی داشته اند. خیلی ساده است. پروژه ای راه نیفتاده که شغل آفرینی بشه؟ کارخونه ای راه نیفتاده که چند نفر رو مشغول کنه! پروژه های زیر مجموعه وزارت نفت که بیشترین جذب نیروی انسانی رو دارند اکثرا به دلیل عدم تامین مالی اکثرا یا تعطیلند و یا هم با شرکت لاک پشتی می رن جلو. خب یک انسان وطن دوست و میهن پرست بیاد بشینه و به چرتکه بندازه و احساساتی هم نشه و شبکه های داخلی رو هم نبینه و حساب کنه مثلا این قشر فارغ التحصیل چه خاکی تو سر خودشون بریزند. حتما باید مثل روسیه تزاری بشه که به دلیل فقر و سرمایه گذاری در صنایع دیگه ، مردم به دلیل گرسنگی به مزرعه همسایه برای چند سیب زمینی دستبرد می زدند و همدیگه رو می کشتند.
چرا نمی خوایم با واقعیت روبرو بشیم؟؟؟؟ چرا؟؟بیکاری فقر می آره ، فقر فحشا می آره و زنجیر وار جامعه رو نه اینکه از هم می پاشونه بلکه به تباهی می بره. حالا یکی بیاد بگه که امید رو توی دل مردم خالی نکنید. من از فاصله ده کیلومتری به وضوح شاهد این قضایا هستم!!
متاسفانه توی کشور ما تنها کاری که با دقت و حساسیت انجام میشه محکوم کردن جوان ها ب فساد اخلاقیه در حالی که ریشه تمام مشکلات در همین بیکاری جوان ها خلاصه میشه که بخاطر بیکاری و نداشتن تمکن مالی هیچ جوانی جرات نمیکنه ب ازدواج فکر کنه و ناچار میشن نیازهاشون رو با کارهایی بقول دولت فساد پیش ببرن
خانه از پای بست ویران است
سپاس و قدر دانی از خانوم آریایی پور عزیز که شرح وقایع رو با تحقیق و بدون تحریف نشر میدن و همیشه کنار مردم و همراه ملت هستن
فرماندار اسبق
خانم آریایی پور در این مطلب خود مانند مطالب گذشته خودش نشون داده فقط دنبال انتقاد نیست بلکه در کنار انتقاد که انصافا بجا بود پیشنهادات خوبی هم برای این معضل مطرح کردند
قطعا بیکاری جوانان شاید مستقیما مرتبط با این قشر باشه ولی کلیه بخشهای مملکت را درگیر کرده و میکند
سپاس بانو
به داشتن بانوانی فرهیخته ، خردمند ، دلسوز‌ و شجاع مثل خانم آریایی پور مفتخریم. نه یه مشت چاپلوس که در رسانه های ..... همه چیز رو‌گل و بلبل اراعه می دن و حقایق رو کتمان. خانم آریایی پور داره کاری انجام می ده که وظیفه چند وزارتخانه و وزیر هست. به امید روزی که ایشون رو در جایگاه های بالاتری ببینیم .
خسرو .دبی
نقطه نطرهای خانم آریایی پور و علل محقق نشدن
مشکل بیکاری جای تقدیر داره .. اما واقعا این خمودگی در حکومت و نداشتن توان برای معضل بیکاری جای گفتگو های چندانی دارد
با اوضال اقتصادی پیش رو خوب چشم انداز آینده وخیل بیکاران و خصوصا قشر جوان مملکت وضهیت بهرنج تری بخود میگیرد....
با تقدیر و تشکر از خانم آریایی پور و قلم مانا ایشان امیدوارم این نوع طرح و مطالبات بحق قشر بیکار و جواک مملکت در دولت بخوبی دیده و در تسریع رفع
آن توجه لازم به ان بشود .
چند نفر مخصوصا خانم مثل خانم آریایی پور توی کشور هستند که این موضوع رو وظیفه انسانی خودشون بدونند و تا اونجایی که در توان دارند بخوان از حق ملت دفاع کنند.
سیرت زیبای ایشون در کنار زیبایی ظاهری شون ازشون یک فرد محبوب ساخته.
ممنون خانم آریایی پور
احمدی
احسنت به نویسنده فهیم مقاله درست و خوبی بود.
رضا
ممنون بابت نکات ارزشمندتون
Javid
همه دستگاه ها باید ملزم به جذب نیروی انسانی بصورت متمرکز و از طریق برگزاری آزمون باشند تا پارتی بازی حذف شود.
ارین
جمع کنید این ازمون بازی ها رو؛کشور احتیاج به سرمایه گذاری داره تا اشتغال بوجود بیاد
نه ازمون بازی
درود سرکار خانم آریایی پور
امیدوارم روزی برسد که با پیگیری و دلسوزی شما، مشکلات ما حل شود و روز به روز در کارتون پیشرفت کنید.
سلام خدمت شما
با تشکر از مطالب آموزنده شما
متاسفانه مشکل بیکاری در جامعه زیاد شده و علاوه بر اون شاغلین هم درآمد خوبی ندارند و تورم بسیار بالاست، به جز حل کردن مشکلات بیکاری باید فکری برای در آمد و پارتی بازی ها،هم کرد.
و ما امیدواریم با پیگیری شما، روز خواهد رسید که کمی از مشکلات ما حل شود.
در همه دولتها چالش بوده مخصوصا در دولت 13 که فاجعه بود
وقتی که یک هموطن دلسوز به جای مدیران و مسوولین بی تدبیر نگران سرنوشت و وضعیت معیشت جوانان کشورش هست.مورد مهمی که اصلا در سرلوحه و دغدغه مسوولین کشور نیست.

درود بیکران به سرکار خانم آریایی پور
مهرداد
مطلب ارزنده و دلسوزانه‌ای بود
آرین
)بسیاری از فارغ تحصیلان مهارت لارم برای کار را ندارند) خب کارفرماها اموزش سازمانی بزارند براشون تا مهارت پیدا کنند در همین حد حاضر نیستند سرمایه گذاری کنند بدای نیروهای تازه نفس و جوان!
اگر یه شما گفته بشه که در یکی از شرکت های زیر مجموعه نفت فردی با پارتی با مشکل جدی ناتوانی ذهنی (ضمن احترام به همه انسانها) یعنی منگول رو با حقوق ۷۰ میلیون استخدام کرده اند چه حسی بهتون دست می ده؟ و اگر بهتون گفته بشه که خود شاهد یک دانشجوی فرهیخته دانشگاه صنعت شریف در یکی از کشورهای اروپایی که در حال توزیع پیتزا بوده!!! چی حسی دارید الان؟
با سلام
باز هم ممنون از قلم شیوا و دلسوزانه خانم آریایی پور
انشاالله این مطالب به دست بازرسی برسه و جلوی این باند بازی ها را بگیرند و قدمی برای رفع بیکاری جوانان انجام دهند
کاربر محترم بازرسی اکثرا از همان حلقه قدرت می باشند و یا برای جایگاه خودشان جرات و قدرت این کار را ندارند این تجربه 28 ساله من می باشد
وقتی ریس جمهور نمی تواند کار کند چه انتظاری از بازرسی دارید
نظرات سرکار خانم اریایی پور محترم ولی این نظرات مدینه فاضله می باشد
احسنت من کاملا با نظر شما موافقم شما اصل مطلب را بیان کردید
مطمین باشید که دولت قدرت مقاوت با اون اقلیت بیسواد که رخنه کردند در ادارات و شرکتهای دولتی را ندارد
نیاز مبرم به تحقیق و پیگیری
گل گفتی رفیق. طرف رو گذاشتم رییس اداره کار عسلویه که نمی دونه یه دکه رو مدیریت کنه. و تخصص خودش و اون هم آدم توی اون ساختمون پنتاگونی فقط پیچوندن آدم ها و دست به سر کردن اونها هست. فردی در این کسوت باید اینقدر اقتدار داشته باشه که همه شرکت های پارس جنوبی رو ملزم کنه که به جای استخدام های پنهانی ، اون شرکت ها نیازهای شغلی شون رو به اداره کار و اشتغال منطقه ویژه پارس بفرستند تا متقاضیان کار هم حساب کار دست شون بیاد. اگر نمی تونید بی زحمت درش رو تخته کنید و این همه حقوق های مفت و گزاف از دولت نگیرید.
می ری پیش طرف و لیست مشغول مورد نیاز رو می خوای و می گه می دونی من چند ساله اینجا کار می کنم.! ببخشید شق القمر کردید؟ اون کارگر بیچاره خوب بهش گفت : تو فقط حقوق مفت می گیری اینجا. این همه دم از سابقه کاری آت نزن. خودم از اون کارگر بیچاره شنیدم . همچنین خودم شاهد دست به سر کردن آدم ها بوده ام در این اداره کذایی. رسانه محترم یه سر بزنید و تحقیق کنید . آسیب اش رو کردم بیچاره می بینند. اون از رییس سابق اش که تخلفات مالی اش ده باز لو رفت و ارتقا گرفت و این هم یک فرد بی اقتدار و مترسک سر شالیز.
با سلام
با این مطالب فقط خودمان را کمی آرام میکنیم
وگرنه هیچ کدام از مسولان بی کفایت قدمی برای کسی بر نمی‌داره
بازرسی ریاست جمهوری ، بازرسی اداره کار،بازرسی شستا و تاپیکو که عرضه نداشته باشند بازگشت به کار دو نفر فراهم کنند اون هم به یه شرکت داغون ،باید فاتحه همشون خوند
شیدا آربایی پور حقوقدان
با سلام
احتراما ضمن تشکر از ارسال نظرات و پیشنهادات؛ نظرات به اداره کل بازرسی ارجاع گردید.
خانم آریایی ضمن احترام فکر می کردم درک عمیقی از مسایل کشور داری. سازمان بازرسی و قوه قضاییه و سایر نهادهای نظارتی 😅😅😅😅
این متن تا حدی درسته هر چند با ایموجی های آخرش مخالفم.شغل های مولد که بتونند کشور رو به مسیر توسعه ببرند بسیار کم شده اند و جایگزین شده اند با شغل های خدماتی و غیر مولد .‌مثل راننده اسنپ. هر چند زحمات خانم آریایی قابل تحسین هست ولی واقع بین باشیم. به دلیل بن بست در روابط سیاست خارجی نه سرمایه گذار خارجی حاضره تو کشور سرمایه گذاری کنه و نه خود دولت سرمایه داره. می مونه افراد حقیقی که اونها هم طبق آخرین آمار دارند سرمایه هاشون رو از کشور خارج می کنند. حالا بیابم و بر در خونه ای که کسی توش نیست بکوبیم . مگه بار می شه
پای بست
ضمن احترام به سرکار خانم آریایی و اینکه سعی و تلاش جهت حل مشکلات مردم دارند که بسیار قابل تقدیر و تحسین هست ولی نه به عنوان یک نوستراداموس بلکه به عنوان کسی که واقعیت ها رو در میدان صنعت می بیمه توصیه می کنم وقت تون رو هدر ندید. مشکلات این کشور در هم تنیده هستند. اکثر پروژه ها با کمبود و عدم تامین مالی مواجه شده اند و رسما حداقل توی صنعت نفت و زیر مجموعه هایش پروژه ای رسما از زمین بلند نشده که به بهره برداری برسه و بخواد نیرو جذب کنه. یه زمین خالی و سه فنس هم که فقط چهار تا نگهبان می خواد.
گر تو بهتر میزنی بستان بزن
سلام خسته نباشید در خصوص نظرات اون دسته از دوستان که خطاب به خانوم آریایی پور خواسته بودن که ایشون واقع بین باشند و دنبال اهداف رویایی نباشند و نقش نوسترداموس رو بازی نکنند دوست عزیز اگر دستت میرسه کاری بکن و در غیر اینصورت سکوت گزینه بهتری هست دقیقا شما از خانوم اریایی پور چه توقعی دارین معجزه؟ اینکه ایشون بدون چشمداشتی و در حد توان و محدودیت و فراتر از وظیفه تلاش میکنند که صدای ما و مشکلات مردم رو به گوش بالاتر ها برسونن به نظر شما دس مریضا نداره و آیا شما راه بهتری سراغ دارین که اگر میتونید و پا پیش نمیزارید به مردم و به وجدان خودتون خیانت میکنید دوست بزرگوار خانوم اریایی پور هیچ قول و تعهد بزرگی در حل مشکلات به کسی ندادن که در صورت عملی نشدن زیر سوال برن اما با تمام توان و مسئولیت و مردم دوستی تلاش میکنن که کمک کنند در مرحله اول دیده شدن مشکلات و بعد از اون کمک به حلش اما در این راستا نیاز به انگیزه دارند نیاز دارند ببینن که ما متوجه همراهی ایشون هستیم اگر من دست کمک ایشون و امثالهم رو پس بزنم در حالی که کاری از خودم هم بر نمیاد چی میمونه غیر از عادت ب مشکلات پس حداقل کاری که میتونیم بکنیم اینه که انرژی خوار نباشیم
ضمن احترام به شما و خانم آریایی پور بیش از چهار دهه هست که اون گوش ها شنوایی خودشون رو از دست داده اند.و راه و چاره..... نگران نباشید به زودی خورشید طلوع زیبایی خواهد کرد.
یک دوست داشتم که اتفاقا مذهبی و تا حدی هم انقلابی بود و گفتم بهش که چرا توی این مجموعه مشکل وجود داره و جواب داد: اگر جایی تونستی پیدا کنی تو کشور که مشکل نداشته باشه به من هم نشون بده.
عزیزان سفرهای بزرگ از قدمهای کوچک شروع میشه مهم نیست چقدر خسته باشیم مهم اینه که یک قدم دیگه برداریم خانوم اریایی پور تا امروز هم خیلی کارهای ستودنی در راستای حقوق مردم انجام دادن اگه شما هم مثل من دوس دارین بدونید یکم از منطقه امنتون بیرون بیایین تحقیق کنید تا متوجه بشین ایشون به عنوان یه حقوقدان و‌پژوهشکر ساده چه کارهایی کردن که اگه به خودمون باشه حتی به انجام دادنش فکر هم نمیکنیم بنابراین تو راهش سنگ ننداز عزیز اگر هم مقالات ایشون اذیتت میکنه نخون نبین رد شو ولی منفی نباش
اتفاقا خیلی هم بهشون احترام دارم و بهشون به عنوان یک ایرانی افتخار می کنم. ولی با خزانه خالی و این نوع سیاست و حکمرانی خانم آریایی سوپر وومن هم باشه کاری از دستش بر نمی آد. ایشون فرد توانمندی هست و می تونه تاثیر گزار باشه ولی نه توی این کشور.
بعد از یه مدتی تلاش خودش هم سرخورده می شه.
خانم آریایی عزیز قصد ناامیدی شما رو نداشتم ولی واقعیت رو نمی شه انکار کرد. آیه یاس هم نمی خونم.
چه مطلب دقیق و ارزنده ای وچقدر جالب که دوستان دقت نظر بسیار بالایی دارن وتوجه داشتن واین مطالب جریان ساز شده ممنون از نویسنده و دوستانی که توجه درست و دقیق دارن
ما خانم آریایی پور دوست داریم حتی اگه برای ما کاری انجام نده
حتما همینطوره. همین که این دغدغه بسیار مهم رو داشته و احساس وظیفه انسانی کرده که یک مقاله رو بنویسه نشان از ذات نیک ایشان هست. ولی باز هم تکرار می کنم مشکل از جایی دیگه هست. مقایسه کنید:
ذخایر ارزی عربستان: ۴۵۰ تریلیون دلار
ذخایر ارزی پروژه: ۱.۶ تریلیون دلار
و
ذخایر ارزی ایران: ۲۸ میلیارد دلار.😔
اصلاح و اضافه می کنم :
ذخایر ارزی (نروژ): ۱.۶ تریلیون دلار
نکته قابل تامل : نروژ حتی یک کرون(واحد پول نروژ) از درآمدهای نفتی اش رو خرج هزینه های جاری کشور نمی کنه. و مستقیم به صندوق ذخایر ارزی اش واریز می کنه. احتمالا دولت هزینه هاش رو محل درآمد صادرات غیر نفتی و اخذ مالیات دقیق و غیره تامین می کنه.
نکته: دولت فعلی و قبلی و قبلی تر حتی پرداخت حقوق کارمندان شون و مطالبات گندمکاران و سایر مطالبات هم از صندوق ذخایر ارزی برداشت می کنند. این یک فاجعه هست. کشور به این پهناوری و با این هم منابع تولید ثروت جهت پرداخت حقوق کارمندان خودش دست به جیب صندوق ذخایر ارزی که متعلق به نسل آینده هست شده.😔😔😔
و همچنین در خصوص ذخایر ارزی کشور :آخرین آمار و به نقل از رییس بانک مرکزی فقط ۱۱ میلیارد دلار قابل برداشت هست. معلوم نیست داستان و موضوع اون اختلاف بین ۲۸ و ۱۱ میلیارد دلار چیست. ضمن اینکه دولت یه جای اینکه سالانه از محل فروش نفت و میعانات و کالاهای پتروشیمی به این صندوق اضافه کنه فقط برداشت کرده. مشخص نیست که درآمدهای سالانه کشور از منابع مختلف کجا هزینه می شه! و با همه این توضیحات یعنی سال آینده که اگر برچسب ......بهمون نچسبونند و تشدید تحریم ها رو جدی بگیریم صندوق ذخایر ارزی شاید منفی هم شود که در کنار همه مشکلات فعلی ........... به کجا خواهیم رسید.
سرکار خانم آریایی محترم اگر کامنتی در خصوص متن شما نوشته شد بر اساس این آمار بود. حال از کدام لنز به این موضوع بسیار مهم که شما هم واقعا به درستی به اون اشاره کرده آید نگاه کنیم ؟ واقع بینی بهتر نیست!
همه این مطالبی که فرمودید ما در شرکت فیرمکو دیدیم
لیسانس کشاورزی‌ : مدیر مالی فیرمکو
طرف مدرک دیپلم با مدرک جعلی فوق لیسانس:معاون مالی اداری و بازرگانی فیرمکو
مداح :مدیر مالی
لیسانس بازرگانی :مدیر مالی
فوق دیپلم معماری:مدیر اداری
منشی شرکت :مدیر اداری
منشی شرکت:معاون مالی و اداری و ...
از مدیر عامل های بی عرضه و بی کفایت و بی سواد که دیگه نگم
کاملا قبول دارم. خیلی از این مدیران در شرکت های دانش محور بین المللی در حد یک سوپروایزر هم نیستند(ضمن احترام به مدیران توانمندی که هستند و واقعا هم توانمندند)
باسلام خدمت شما
من نظرات را که خواندم دیدم از موضوع بحث کلا خارج شده
من فکر می کنم موضوع بحث کلا در خصوص افرادی می باشد که بدون دلیل در دولت ۱۳ از شرکت‌های دولتی اخراج شده‌اند و خانم آریایی پور هم خیلی تلاش کردند از طریق بازرسی اینها را برگردانن سر کار بدون هیچ چشم داشتی که سرکار خانم آریایی پور هنوز هم در این خصوص فعال هستند
وما بخاطر این موضوع از خانم آریایی پور تشکر و قدردانی می کنیم
ضمن تشکر از این خانم و نیت پاک و قابل تحسین شون ولی بالاخره این یک موضوع کشوری هست و کل کشور درگیرش هست.نه تنها قشر خاصی از کارمندان دولت. چرا یک فارغ التحصیل دانشگاه صنعت شریف در آلمان پیتزا دلیوری کنه؟ چرا اخه؟شما فکر می کنید نیست؟ آمار بگیرید.
عارف
سلام خدمت شیدا اریایی پور ،واقعا حرف دل ما جوانا رو زدین ،ممنون که گفتین
سینا
سلام
اولین باری هست که میبینم نظرات در یک سایت بارگذاری و پذیرفته شدند مخصوصا که موضوع بیکاری و فساد هست من هر سایتی که موضوع بیکاری این قبایل حرفها بوده رفتم نظرم رو تایید نکردن کلا نظر ی وجود نداشته حتی سایت آپارات هم هیچ وقت نظر در مورد چنین بحثهایی رو نمیپزیره