۰
plusresetminus
تاریخ انتشارشنبه ۶ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۱
کد مطلب : ۱۶۰۰۵۶

صادرات گاز روسیه به فرانسه هنوز ادامه دارد

به گفته مدیران ارشد غول انرژی روسیه یعنی شرکت گازپروم، سیستم انرژی اتحادیه اروپا ناپایدار بوده و ممکن است با کمبود گاز طبیعی مواجه شود.
صادرات گاز روسیه به فرانسه هنوز ادامه دارد
به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی "نفت ما"،وزیر انتقال انرژی فرانسه طی اظهاراتی اذعان کرد که این کشور هنوز به واردات گاز طبیعی از روسیه ادامه می‌دهد.
  اگنس پانیر-روناچر، وزیر انتقال انرژی فرانسه در مصاحبه با ایستگاه رادیویی آرام سی RMC اذعان کرد که این کشور هنوز به واردات گاز طبیعی از روسیه ادامه می‌دهد.
این وزیر گفت: فرانسه به خرید حجم اندک گاز روسیه ادامه می‌دهد. این گاز حدود 10 درصد از کل حجم (وارداتی فرانسه) را به خود اختصاص می دهد.
وی در ادامه تصریح کرد: تجارت گاز روسیه تحریم نشده است. ذخایر راهبردی در مخازن گاز این کشور 99 درصد پر شده است.
پانیر-روناچر افزود: سهم گاز روسیه از واردات گاز کل اروپا 15 درصد است. این بسیار کمتر از رقم 45 درصدی است که قبل از شروع جنگ اوکراین ثبت شده بود.
به گفته مدیران ارشد غول انرژی روسیه یعنی شرکت گازپروم، سیستم انرژی اتحادیه اروپا ناپایدار بوده و ممکن است با کمبود گاز طبیعی مواجه شود.
گازپروم که زمانی تامین کننده اصلی گاز اتحادیه اروپا بود، سال گذشته میلادی به دنبال تحریم‌های غرب و خرابکاری خطوط لوله نورد استریم، صادرات خود به این اتحادیه را به شدت کاهش داد.
خط لوله نورد استریم 1 که از زیر دریای بالتیک عبور می‌کند و گاز طبیعی را از روسیه به اتحادیه اروپا منتقل می‌کرد، همراه با خط لوله جدید نورد استریم 2، در سپتامبر گذشته در اثر انفجارهای زیر آب دچار شکستگی شد و از کار افتاد.
سرگئی کوملف و الکساندر شاپین، مدیران ارشد گازپروم اخیراً طی اظهاراتی گفته‌اند: این واقعیت که کمبود سیستمی (گاز) از بین نرفته است، نه تنها با سطح بالاتر قیمت در سال 2023 در مقایسه با سال‌های قبل از کووید، بلکه با تداوم "کونتانگو" در بازار گاز طبیعی ثابت می‌شود.
کونتانگو "Contango" یک ساختار بازاری است که در آن قیمت آتی یک کالا بالاتر از قیمت لحظه‌ای آن است، که معامله گران را تشویق می کند تا کالا را در انبار نگه دارند تا فروش مجدد سودآورتری در آینده داشته باشند.
مدیران گازپروم به نقل از فعالان بازار می‌گویند: این رفتار قیمتی به این معناست که... سیستم امنیت انرژی در اروپا که برای مواقع اضطراری ساخته شده، ناپایدار است و با چالش‌های جدیدی مواجه است.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی