به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی"
نفت ما "،وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: احیای کارخانه های تعطیل شده و راه اندازی خط های تولید به طور جدی در دستورکار وزارت مردم قرار دارد.
« حجت الله عبدالملکی» در بازدید از شرکت کارخانجات تولیدی تهران گفت: شرایط کارخانه های تعطیل شده بررسی می شود و با برنامه مشخص و دقیق، دوباره آن ها را به چرخه تولید کشور باز می گردانیم.
وی ، با اشاره بر تاکیدات رهبری درخصوص تسریع جهش تولید در کشور، تصریح کرد: دولت سیزدهم با عزم جدی پیگیر احیای صنایع تولیدی در سراسر کشور است.
گفتنی است کارخانجات «تولیدی تهران» (سهامی عام)، از قدیمیترین برندهای صنعتی کشور، در سال ۱۳۳۶ به ثبت رسیده و با ظرفیت 17 هزار و 200 تن در ۱۲ واحد تولیدی در سال ۱۳۳۹ آغاز به کار کرد.
این شرکت در اوایل دهه هفتاد با یک هزار و ۵۰۰ نفر نیرو به تولید انواع پتو، منسوجات، فوم و ابر، ژرسنج (چرم مصنوعی)، ملامین، سفره و کفپوش و دیگر محصولات با پایه PVC مشغول بوده و همچنین در اوایل دهه ۸۰ با وارد کردن دستگاه تولید چرم مصنوعی از ایتالیا برای اولین بار در ایران، تولید چرم مصنوعی را نیز به تولیدات خود افزود.
از اوایل دهه ۹۰ ضعف ساختار مدیریتی، روزآمد نشدن واحدها، نبود صرفه اقتصادی و فقدان توان رقابت با صنایع کوچکتر از نظر قیمت، بهتدریج به توقف فعالیت واحدهای تولید فوم و ابر، نساجی، پتوبافی و ملامینسازی منجر شد.
حضور نیروی کار مازاد در کنار سوءمدیریتها و تخلفات و تبانیهای مدیران وقت کارخانه، بهتدریج به کاهش سوددهی و در نهایت، زیانده شدن کارخانه از سال ۱۳۹۲ منتهی شد و در ادامه با افزایش زیان انباشته (به میزان ۶۰ میلیارد تومان)، مجمع شرکت در سال ۱۳۹۴ تصمیم به تعطیلی کل کارخانجات و بازخرید نیروها گرفت.
در چند ماه اخیر احیای دوباره کارخانجات تولیدی تهران در دستور کار قرار گرفته و با توجه به زیرساخت قدرتمند و ظرفیت مناسب برای فعالیت این کارخانه، امید میرود با اقدام به موقع صندوق بازنشستگی کشوری و حمایت دستگاههای ذیربط و جلوگیری از تکرار اشتباهات گذشته، در آینده نزدیک شاهد احیای این کارخانه و بازگشت آن به مسیر رونق و اشتغال باشیم.
در این مراسم، معاونان و مشاوران وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مدیران عامل سازمانها و صندوقهای تابعه حضور داشتند.
منبع:ایرنا