۰
plusresetminus
تاریخ انتشاردوشنبه ۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۴
کد مطلب : ۱۳۸۴۶۵

آخرین آمار کرونا در جهان ۱ شهریور

مجموع مبتلایان به بیماری «کووید-۱۹» ناشی از کروناویروس جدید در جهان تاکنون به ۲۱۲ میلیون و ۵۹۷ هزار و ۴۴۶ نفر رسیده، مرگ چهار میلیون و ۴۴۴ هزار و ۶۷۸ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده و همچنین ۱۹۰ میلیون و ۲۲۰ هزار و ۴۷۴ نفر از مبتلایان نیز بهبود یافته‌اند.
آخرین آمار کرونا در جهان ۱ شهریور
 به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی"نفت ما "،   بر اساس آمارهای جهانی، آمریکا با بیش از ۳۸.۵ میلیون مبتلا و بیش از ۶۴۵ هزار قربانی همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.
هند نیز با آمار بیش از ۳۲.۴ میلیون مبتلا پس از آمریکا در رتبه دوم جهانی به لحاظ میزان ابتلا قرار دارد و آمار مبتلایان به کووید-۱۹ در برزیل هم از ۲۰.۵ میلیون نفر فراتر رفته و در حال حاضر سومین کشور جهان به لحاظ بالاترین شمار مبتلایان است. همچنین پس از ایالات متحده، کشورهای برزیل با بیش از ۵۷۴ هزار و هند با بیش از ۴۳۴ هزار جانباخته، بالاترین آمار قربانیان کووید ۱۹ را در این فهرست جهانی گزارش داده‌اند.
بنابر جدول به روز شده در پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در ۱۰ کشوری که طبق گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را تاکنون داشته‌اند تا صبح امروز (دوشنبه) به ترتیب به شرح زیر است:
# نام کشور مجموع مبتلایان مجموع قربانیان
۱ ایالات متحده ۳۸,۵۴۵,۱۴۴ ۶۴۵,۰۵۸
۲ هند ۳۲,۴۴۸,۹۶۹ ۴۳۴,۷۸۴
۳ برزیل ۲۰,۵۷۰,۸۹۱ ۵۷۴,۵۷۴
۴ روسیه ۶,۷۴۷,۰۸۷ ۱۷۶,۰۴۴
۵ فرانسه ۶,۶۱۹,۶۱۱ ۱۱۳,۳۱۱
۶ انگلیس ۶,۴۹۲,۹۰۶ ۱۳۱,۶۴۰
۷ ترکیه ۶,۲۱۵,۶۶۳ ۵۴,۵۳۳
۸ آرژانتین ۵,۱۳۳,۸۳۱ ۱۱۰,۳۵۲
۹ کلمبیا ۴,۸۸۹,۵۳۷ ۱۲۴,۲۱۶
۱۰ اسپانیا ۴,۷۷۰,۴۵۳ ۸۳,۱۳۶
بر اساس این فهرست، روسیه نیز با گذشتن از آمار ۱۷۶ هزار جانباخته تاکنون بیشترین تلفات کرونا را در بین کشورهای اروپایی داشته است.
براساس آمار فوق در حال حاضر در ۱۵ کشور، شمار مبتلایان از رقم سه میلیون نفر عبور کرده‌ است و پس از ایالات متحده، هند و برزیل - که همچنان سه کشور رکورددار شمار مبتلایان در دنیا هستند - کشورهای روسیه، فرانسه، انگلیس، ترکیه، آرژانتین، کلمبیا، اسپانیا، ایران، ایتالیا، اندونزی، آلمان و مکزیک نیز بیش از سه میلیون مبتلا را ثبت کرده‌اند.
  روند افزایش آمار ابتلا به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۲۰ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته است، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.
 
منبع: ایسنا 
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی