۱
plusresetminus
تاریخ انتشاردوشنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۹
کد مطلب : ۱۲۹۹۸۰

عوارض کرونا چقدر ماندگارند؟

متخصص بیماری‌های عفونی درباره عوارض کوتاه مدت و بلند مدت بیماری کرونا توضیحاتی داد.
عوارض کرونا چقدر ماندگارند؟
 به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی"نفت ما "،   سیدعلی دهقان‌منشادی متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری  درباره عوارض کوتاه‌مدت و بلندمدت بیماری کرونا بر روی مبتلایان توضیح داد: برای اینکه به طور قطعی بتوانیم اعلام کنیم که عوارض این بیماری تا آخر عمر بر بدن افراد باقی می‌ماند زود است و لازم است اطلاعات دقیق‌تری در این زمینه کسب کنیم.
وی افزود: عوارض کوتاه‌مدت مانند سرفه، احساس ضعف و ناتوانی و وابستگی به اکسیژن در مواقعی به دلیل آسیب دیدن شدید ریه تا مدتی با فرد همراه خواهد بود.
منشادی عنوان کرد: برخی از بیماران در عوارض کوتاه‌مدت دچار از دست رفتن حس بویایی می‌شوند که در عرض چند روز این حس خود را به دست می‌آورند. همچنین برخی دیگر که شرایط سخت‌تری داشته و در آی‌سی‌یو بستری بودند ممکن است با عوارض روحی بیماری مواجه شوند که این عوارض به مرور زمان برطرف خواهد شد.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: در صورتی که افراد پس از گذشت چندین هفته از بهبودی با عوارض تنفسی بیماری مواجه باشند، بهتر است به پزشک متخصص مراجعه کنند که این مورد در کیس‌های مختلف متفاوت است.
دهقان‌منشادی خاطرنشان کرد: در حال حاضر تعداد مراجعان به بیمارستان امام خمینی افزایش داشته اما خوشبختانه با تدابیر اندیشیده شده تمام بیماران سرپایی و نیازمند بستری پذیرش می‌شوند و حتی ما تلاش خود را به کار گرفته‌ایم تا بیماران غیرکرونا خدمت کافی ارائه دهیم.
وی در پایان با اشاره به برخی اخبار منتشر شده در زمینه کمبود دستگاه‌های اکسیژن‌ساز در بیمارستان‌ها تصریح کرد: خوشبختانه در بیمارستان امام خمینی تدابیر لازم اندیشیده شده و دستگاه‌های اکسیژن‌ساز و مخازن اکسیژن به اندازه کافی وجود دارد و بیماران ما با این مشکلات مواجه نیستند.

منبع: فارس 
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی