به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی"
نفت ما "،خصوصیسازی بیمارستان صنایع پتروشیمی بندر ماهشهر که به محل مناقشه برخی از کارکنان رسمی این بیمارستان و صنعت پتروشیمی مبدل شده بود با حکم دیوان عدالت اداری مبنی بر بازگشت مدیریت این بیمارستان به بخش دولتی هرچند وارد فاز جدیدی شده است و بر اساس اخبار دریافتی این ماجرا در روزهای آینده وارد فاز جدیدی میشود، اما آنچه از روز گذشته در ماهشهر و برای کارکنان صنعت پتروشیمی خبرساز و البته مشکلساز شده است نه این حکم دیوان عدالت اداری که تصمیم مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت مبنی بر قطع خدمات دهی به کارکنان صنعت پتروشیمی در سراسر کشور به ماهشهر است!
مدیرعامل شرکت پتروشیمی بندر امام(ره) با تائید این خبر، گفت: صنعت پتروشیمی در ماهشهر در ماههای اخیر و در جریان اپیدمی کرونا برای هزینه کردن در بخش بهداشت و درمان پیش قدم بوده و در شرایطی که بهداشت و درمان نفت، هیچ هزینهای در ماهشهر در این ایام در حوزه بهداشت و درمان نکرده است، پتروشیمیها 50 میلیارد تومان نه تنها برای بیمارستان صنعت پتروشیمی که برای دو بیمارستان دیگر در ماهشهر و همچنین اهواز و همچنین کمک به ارتقای بهداشت و درمان شهرستان در این ایام حساس هزینه کرده است.
حمیدرضا رستمی افزود: از روز چهارشنبه با نظر مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت، خدمات دهی این سازمان به خانوادههای کارکنان صنعت پتروشیمی به جز ماهشهر در بقیه نقاط کشور و حتی استان خوزستان قطع شده است و این تصمیم ناگهانی موجب مشکلات فراوانی برای خانواده صنعت پتروشیمی شده است.
وی ادامه داد: در هر قراردادی ممکن است اختلاف نظرها و یا مواردی در اجرا یا وصول مطالبات و... پیش آید اما این تصمیم به قطع خدمات برای چندمین بار است که اتفاق میافتد و این بار در شرایط کرونایی که مشکلات ناشی از این تصمیم را چند برابر میکند و موجب عسر و حرج خانوادههای صنعت پتروشیمی شده است، بر اساس گزارشهای رسیده به ما بخصوص در این شرایط کرونایی بیماران سرطانی دچار مشکل شدهاند و همچنین کارکنان و خانوادههای کارکنان پتروشیمی رازی که در مسجد سلیمان مستقر هستند یا خانوادههای کارکنان مستقر در آبادان و اهواز و سایر نقاط استان و کشور. این تصمیم ناگهانی در روز منتهی به تعطیلات اتخاذ شده و پیگیریها را تقریبا ناممکن کرده است و مشکلات را بیشتر.
مدیرعامل پتروشیمی بندر امام تصریح کرد: هنوز برای ما نامشخص است که این تصمیم با چه منطقی صورت گرفته که کارکنان صنعت پتروشیمی را از خدمات بهداریها و بیمارستانهای صنعت نفت ناگهان محروم کردهاند آن هم با وجود قراردادی که وجود دارد! اگر بهداشت و درمان خواستهای دارد باید طبق قرارداد و با مذاکره حل بکنند نه اینکه خدماتی را که در قرارداد صراحتا آمده و پرداختیهای آن انجام شده را ناگهان قطع کنندَ!
رستمی ادامه داد: بر اساس توافقی که با سازمان بهداشت و درمان نفت داشتیم، چهارده و نیم درصد از حقوق و مزایای کارکنان رسمی برای دریافت خدمات بهداشتی و درمانی به سازمان بهداشت و درمان نفت پرداخت میشد و قبل از صدور حکم دیوان عدالت، 30 درصد از مبلغ پرداخت شده را به بهداشت و درمان نفت پرداخت میکردیم تا سایر کارکنان خارج از ماهشهر نیز خدمات درمانی ارائه دهند و 70 درصد آن در بیمارستان ماهشهر برای ارتقای خدمات و تجهیز بیمارستان 200 تختخوابی که در دوران مدیریت بهداشت و درمان نفت به ده تخت فعال تنزل کرده بود اختصاص دهیم.
وی خاطر نشان کرد: مبلغ پرداخت شده به بهداشت و درمان نفت، مبلغی کلان است و طبیعتا کارکنان صنعت خصوصی شده پتروشیمی، انتظار دریافت خدمات طبق پرداختی را دارند اما برای چندمین بار شاهد قطع خدمات به کارکنان صنعت پتروشیمی از سوی بهداشت و درمان نفت هستیم.
مدیرعامل پتروشیمی بندر امام تصریح کرد: مالکیت بیمارستان صنعت پتروشیمی ماهشهر متعلق به پتروشیمیهاست و با توجه به اینکه خدمات دهی بهداشتی و درمانی در سطح کاملی به کارکنان و خانوادههای صنعت پتروشیمی با توجه به هزینههای پرداخت شده باید صورت بگیرد، در هفته پیش رو تصمیمی جدی و جدید برای تعیین تکلیف این بیمارستان و همچنین خدمات دهی بهداشتی و درمانی در منطقه و سایر نقاط کشور به خانواده صنعت پتروشیمی اتخاذ خواهیم کرد.