۰
۲
plusresetminus
تاریخ انتشارشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۱
کد مطلب : ۱۶۹۵۲۳
مدیرعامل گروه گسترش نفت و گاز پارسیان در گفت و گو با نفت ما تاکید کرد:

کمبود خوراک باعث عدم النفع ۳٫۶ همتی سود ناخالص پارسان شد

هاشمی اعلام کرد: مبلغ ۹/۷ همتی در واقع عدم النفع در فروش سال ۱۴۰۲ شرکتهای زیرمجموعه گروه به خاطر کمبود خوراک بود که سود ناخالص ۳/۶ همتی را دربرداشت که همگی ناشی از ناترازی گاز و کمتر شدن خوراک نسبت به سالهای قبل است و در طرحهای توسعه میدان جهت تامین خوراک پایدار ورود کرده ایم.
فایل ویدیو
جعفر هاشمی، مدیرعامل گروه گسترش نفت و گاز پارسیان در حاشیه مجمع عمومی ۱۴۰۳ در گفت و گو با نفت ما در خصوص مهمترین محورها و مصوبات این مجمع اظهار داشت: ما توانستیم با تلاش و زحمات همکارانمان در شرکتهای زیرمجموعه و مجموعه ستاد هلدینگ نفت و گاز پارسیان نزدیک به 30 همت سود خالص در سال مالی منتهی به 31/06/1403 بسازیم که اتفاق خوبی به نسبت عملکرد سنوات گذشته بود که توانستیم امسال این اتفاق خوب را محقق کنیم.
هاشمی در مورد عدم النفع ۹/۷ همتی هلدینگ نفت و گاز پارسیان اعلام کرد: این مبلغ ۹/۷ همتی در واقع عدم النفع در فروش سال 1402 شرکتهای زیرمجموعه گروه به خاطر کمبود خوراک بود که سود ناخالص ۳/۶ همتی را دربرداشت که همگی ناشی از ناترازی گاز و کمتر شدن خوراک نسبت به سالهای قبل است و در طرحهای توسعه میدان جهت تامین خوراک پایدار ورود کرده ایم.
مدیرعامل گروه گسترش نفت و گاز پارسیان در خصوص زمان بهره برداری از طرحهای توسعه ای تصریح کرد: طرحهای توسعه ای و تکمیل زنجیره ارزش متعددی در شرکتهای پتروشیمی و پالایشی زیرمجموعه گروه در حال اجراست. در پتروشیمی کرمانشاه فاز 2 آن طبق برنامه همکاران در اواسط 1404 به بهره برداری و راه اندازی خواهد رسید. در پتروشیمی شیراز مطالعات ساخت پروژه نیترات آمونیوم را آغاز کرده و در حال مذاکره با سازمان مصرف کننده نهایی این محصول هستیم تا سرمایه گذاری مشترکی انجام بدهیم. یک پروژه کریستال ملامین هم با سهامداری مشترک شرکتهای اوره ساز گروه در یک مکان مشخص انجام می دهیم تا بتواند سهامش بین همه شرکتهای اوره ساز گروه تقسیم بشود و نگرانی از تامین مالی آن هم در آتیه نداشته باشیم.
هاشمی در مورد تاثیر راه اندازی طرحهای توسعه ای بر پورتفوی پارسان گفت: این طرحها مطالعات امکان سنجی مجزا و نرخ بازگشت سرمایه متفاوتی دارند و باید طرح به طرح حساب کنیم تا بتوانیم به این سوال پاسخ بدهیم.
مدیرعامل هلدینگ نفت و گاز پارسیان در خصوص راهبرد متنوع سازی بازار صادراتی این هلدینگ تاکید کرد: چون عمده محصول مان اوره است که در سه شرکت اوره زیرمجموعه تولید می شود، در حال مطالعه هستیم تا ببینیم داریم آیا بازرگانی متمرکز، ارزش افزوده بیشتری برای ما دارد یا خیر. بهرحال بازارهای صادراتی ریسکهای خاصی دارد و ما باید به آنها هم توجه کنیم که اتفاقات ناخوشایندی برای ما پیش نیاید. لذا در کنار اجرای مطالعه فوق، کارگروه اوره-آمونیاک را به صورت تخصصی تقویت کرده ایم تا با مطالعه بر روی بازارهای مختلف هدف، بتوانیم ارزش افزوده بالاتری را کسب کنیم.
هاشمی در خصوص اینکه در تهاتر مطالبات شرکتهای اوره ساز هلدینگ نفت و گاز پارسیان، سهام چه شرکتهایی به گروه تعلق خواهد گرفت، اعلام کرد: هنوز به صورت مشخص، سهام شرکتی، مشخص نشده است اما داراییهای قابل واگذاری را با سازمان خصوصی سازی بررسی می کنیم که از آن محل و لیست دارایی برداریم ولی به صورت مشخص هنوز معلوم نیست.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی


البته بخش عمده این ضرر و زیان به باند بازی و قوم بازی مدیر عامل نفت و گاز پارسیان بر می گردد.
بهمنی
نظر دوستمون در پست بالا واقعا درسته آخه با این مدیران مالی و بازرگانی بی تجربه که یا همشهری شما هستند و یا هم زبان شما هستند مگه بیشتر از این هم انتظار می رود. لطفا مشکلا حاصل از باند بازی را گردن موضوعات نا آشنایی مثل ناترازی نیاندازبد. بنگاه داری تخصص می خواهد.