
از خودروی Beast رضوانی دو مدل تولید خواهد شد. مدل اول Beast 300 نام دارد و از یک موتور 2 لیتری 4 سیلندر مجهز به توربوشارژ تغذیه می کند. این موتور 315 اسب بخار قدرت تولید می کند. با استفاده از آن Beast که تنها 666 کیلوگرم وزن دارد قادر است در مدت زمان ۲.۹ ثانیه از حالت توقف به مرز صد کیلومتر بر ساعت برسد.

مدل دیگر یا Beast 500 در قسمت میانه یک موتور ۲.۴ لیتری و 4 سیلندر را حمل می کند. این موتور که به سوپر/توربوشارژر مجهز است 500 اسب بخار قدرت تولید می کند. علیرغم پنل های اضافه شده Beast 500 تنها 704 کیلوگرم وزن دارد و شتاب گیری صفر تا صد کیلومتربرساعت آن نیز مانند اریل اتم دقیقا ۲.۷ ثانیه طول می کشد.

هر دو موتور در شرکت DDM Works در جنوب کالیفرنیا تولید می شوند. قیمت پایه 115 هزار دلار و قیمت مدل 500اسب بخاری 135 هزار دلار است.



