رسانههای عربی از اقدام عمدی یک کشتی نفتکش هندی در رها کردن مقادیری نفت در جنوب ایران خبر دادند و اعلام کردند: یک لکه نفتی به طول ۱۰ مایل در آبهای ایران تشکیل شده است.
به گزارش نفت ما ،رسانههای عربی از اقدام عمدی یک کشتی نفتکش هندی در رها کردن مقادیری نفت در جنوب ایران خبر دادند و اعلام کردند: یک لکه نفتی به طول ۱۰ مایل در آبهای ایران تشکیل شده است.
به گزارش تسنیم، به دنبال وقوع نشت نفت در خلیج فارس، که گفته می شود به صورت عمدی توسط یک کشتی هندی انجام شده است، مقامات بحرینی به حالت آماده باش درآمده اند.
گالف دیلی نیوز اعلام کرد: کشتی نفتکش دش شانتی که با پرچم هند در حال تردد بوده است روز سه شنبه در نزدیکی آبهای ایران مقادیری نفت در دریا رها کرده است. تانکر دش شانتی متعلق به شرکت دولتی کشتیرانی هند است.
بر اساس اعلام مرکز کمک دوجانبه در زمینه وضعیت های اضطراری دریایی، که یک سازمان بین دولتی منطقه ای است و مقر آن در بحرین قرار دارد، نشت نفت در دریا موجب ایجاد لکه نفتی به طول 10 مایل شده است.
مقامات بحرینی مشغول رصد تصاویر ماهواره ای از این لکه نفتی و بررسی وضعیت منطقه هستند.
شورای عالی بحرین در امور محیط زیست به گارد ساحلی، بنادر و ایستگاه های آب شیرین کنی و استخراج انرژی در این زمینه هشدار داده است.
هنان حیدر، رئیس واحد کنترل آلودگی این شورا گفت: «شیوه اقدام در موارد اینچنینی هشدار دادن به تمامی نهادهای مربوطه در زمینه نشت نفت در دریاست... سپس ما بررسی می کنیم که نشت نفت در چه فاصله ای از آب های سرزمینی بحرین قرار دارد... مورد اخیر در نزدیکی سواحل ایران رخ داده است و بر اساس اطلاعات دریافتی، به هیچ کدام از بنادر بحرین نخواهد رسید.
مقامات بحرینی پیشتر گفتوگو هایی را در مورد مجازات صاحبان کشتی های ناقض قوانین بین المللی حفاظت از محیط زیست انجام داده اند.
ایران می تواند این کشتی را تا مبلغ یک میلیون دلار جریمه کند، اما مرکز کمک دوجانبه در زمینه وضعیت های اضطراری دریایی از دیگر کشورها نظیر عربستان، بحرین و کویت می خواهد که اقدامات حقوقی لازم را در این زمینه انجام دهند.
کاپیتان عبدالمنعم جناحی، دبیر کل مرکز کمک دوجانبه در زمینه وضعیت های اضطراری دریایی گفت: مراجع قضایی هر کشوری که نشت نفت در محدوده آب های آن رخ داده است، باید کشتی متخلف را مجازات کند. در مورد حادثه اخیر ایران محتمل ترین گزینه است.
این پیشنهاد نیازمند موافقت کشورهای عضو مرکز کمک دوجانبه در زمینه وضعیت های اضطراری دریایی است که عبارتند از: ایران، بحرین، عراق، کویت، عمان، قطر، عربستان و امارات.
نام این کشتی به لیست سیاه سازمان بین المللی دریایی اضافه شده است و مرکز کمک دوجانبه در زمینه وضعیت های اضطراری دریایی با دولت هند و مالک این کشتی تماس گرفته است تا آنها را در جریان این تخلف قرار دهد.