به گزارش نفت ما ، عملیات توسعه فازهای ٢و٣ میدان گازی پارس جنوبی مهر ماه سال ١٣٧٦ به شرکت توتال فرانسه واگذار شد و پس از ٥ سال در شهریور سال ٨١ راه اندازی و در ٢٦ بهمن ماه سال ٨١ با حضور سید محمد خاتمی، رئیس جمهور وقت رسما" به بهره برداری رسید . روزانه ٥٦,٥ میلیون متر مکعب گاز از دو سکوی سر چاهی برداشت و به صورت سه فازی شامل گاز ، میعانات گازی و آب به وسیله دو خط لوله زیر دریایی ٣٢ اینچ به فاصله ١٠٥ کیلومتر به خشکی منتقل می شود. گاز ورودی به پالایشگاه پس از جدا سازی از میعانات گازی به ٤ واحد عملیاتی هر کدام به ظرفیت ١٣.٧ میلیون متر مکعب منتقل و به شرح ذیل تصفیه می شود : شیرین سازی گاز، نم زدایی، تنظیم نقطه شبنم گاز و مرکپتان زدایی.
روزانه ٥٣,٣ میلیون متر مکعب گاز تصفیه شده توسط یک خط لوله ٥٦ اینچ وارد شبکه سراسری و ٨٠ هزار بشکه میعانات گازی پس از عبور از دو واحد تثبیت میعانات گازی به مخازن ذخیره سازی جهت صادرات ارسال می شود. همچنین H٢S جدا شده در واحد شیرین سازی به واحد های بازیافت گوگرد هدایت و روزانه ٤٠٠ تن گوگرد به صورت دانه بندی شده تولید و با کامیون به انبار مکانیزه گوگرد منتقل می شود.
اتاق کنترل پالایشگاه دوم
یکی از ٣ مخزن ٧٧ هزار و ٣٠٠ متر مکعبی ذخیره میعانات گازی پالایشگاه دوم (فاز ٢ و ٣) که محتوی اش بارگیری شده است. روزانه ٨٠ هزار بشکه میعانات گازی پس از عبور از دو واحد تثبیت میعانات گازی به مخازن ذخیره سازی جهت صادرات ارسال می شود.
دروازه ورودی بخش صنعتی پالایشگاه دوم(فاز ٢ و ٣ پارس جنوبی)
نمای شهر عسلویه و ساختمان شرکت نفت و گاز پارس از بام ساختمان شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی
نمای عمومی فاز ٢ و ٣ از بام ساختمان شرکت مجتمع پارس جنوبی