کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

کشف ۱۰۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در قزوین

6 ارديبهشت 1404 ساعت 14:20

فرمانده انتظامی استان قزوین با بیان اینکه کارشناسان ارزش محموله کشف شده را بالغ بر ۴۷ میلیارد ریال برآورد کرده اند، خاطرنشان کرد: دراین خصوص یک نفر دستگیر و با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.


به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی "نفت ما"،فرمانده انتظامی استان قزوین از شناسایی یک واحد تولیدی غیرمجاز در یکی از روستاهای شهرستان قزوین خبرداد وگفت: ۱۰۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق به ارزش ۴۷ میلیارد از این واحد تولیدی کشف شد.
 سردار علی ابراهیمی درتشریح جزئیات این خیر اظهار کرد: در راستای مقابله با قاچاق سوخت و جلوگیری از هدر رفت سرمایه ملی، با دریافت خبری مبنی بر اینکه یک واحد تولیدی متخلف در یکی از روستاهای شهرستان قزوین اقدام به عرضه خارج از شبکه سوخت و تولید روغن خودرو به صورت غیر مجاز می کند، بلافاصله پیگیری موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان قرارگرفت.
وی افزود: ماموران پس از اطمینان از صحت موضوع با همراهی مقام قضائی و نماینده شرکت نفت به محل موردنظر اعزام که در بازدید انجام شده، ۱۰۰ هزار لیتر گازوئیل خارج از شبکه توزیع و فاقد هر گونه مجوز مثبته از شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی کشف کردند.
فرمانده انتظامی استان قزوین با بیان اینکه کارشناسان ارزش محموله کشف شده را بالغ بر ۴۷ میلیارد ریال برآورد کرده اند، خاطرنشان کرد: دراین خصوص یک نفر دستگیر و با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.


کد مطلب: 171179

آدرس مطلب :
https://www.naftema.com/news/171179/کشف-۱۰۰-هزار-لیتر-گازوئیل-قاچاق-قزوین

نفت ما
  https://www.naftema.com