۱
۳
plusresetminus
تاریخ انتشارچهارشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۱
کد مطلب : ۱۶۹۴۹۸
مدیرعامل گروه نفت و گاز پارسیان در مجمع عمومی:

عدم النفع ۹/۷ همتی گروه نفت و گاز پارسیان از قطعی گاز/سود خالص اصلی پارسان ۳۰ همت شد

هاشمی گفت: سود خالص تلفیقی شرکت ۵۹ هزار و ۴۸۴ میلیارد تومان رسید که نسبت به سال مالی قبل که ۴۹ هزار و ۶۹۰ میلیارد تومان بود ۲۰ درصد رشد نشان می دهد. سود خالص اصلی گروه بالغ بر ۳۰ همت شد. 
عدم النفع ۹/۷ همتی گروه نفت و گاز پارسیان از قطعی گاز/سود خالص اصلی پارسان ۳۰ همت شد
به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی "نفت ما"،مجمع عمومی گروه گسترش نفت و گاز پارسیان منتهی به سال مالی 31/06/1403 با حضور ۸۸.۱۱ درصدی سهامداران حقوقی و حقیقی در پژوهشگاه نفت در حال برگزاری است.
جعفر هاشمی، مدیرعامل گروه گسترش نفت و گاز پارسیان در گزارش خود به مجمع اعلام کرد: درآمد عملیاتی تلفیقی پارسان به 305 هزار میلیارد توان بالغ شد که نسبت به سال مالی قبل که 209 هزار میلیارد تومان بود به میزان 46 درصد رشد داشت.
سود ناخالص تلفیقی 55 هزار و 665 همت ثبت شد که نسبت به سال قبل که 45 هزار و 475 همت بود 22 درصد رشد داشت.
همچنین سود عملیاتی تلفیقی به 60 همت رسید که در مقایسه با مدت مشابه گذشته که 20 همت بود 21 درصد افزایش یافت.
سود خالص تلفیقی شرکت 59 هزار و 484 میلیارد تومان رسید که نسبت به سال مالی قبل که 49 هزار و 690 میلیارد تومان بود 20 درصد رشد نشان می دهد. سود خالص اصلی گروه بالغ بر 30 همت شد. 
مدیرعامل نفت و گاز پارسیان در ادامه با اشاره به دستاوردها و اقدامات گروه و طرحهای در حال اجرا افزود: تامین خوراک و نرخ ارز از چالشهای عمده برای پارسان به شمار می رود.
وی از مطالبات ثبت شده گروه به ارزش ۵۰ همت نام برد که سهام ارزشمند دریافت خواهد شد.
 همچنین عدم النفع قطعی گاز باعث کاهش سود خالص گروه به ميزان ۹.۷ همت شده و به بخش بالادستی برای تامین خوراک پایدار ورود کرده ایم.
در پایان ۹۷/۷ درصد از سود انباشته به مبلغ ۷۲۴۰ ریال به ازای هر سهم پارسان مورد تایید مجمع نفت و گاز پارسیان قرار گرفت.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی


مبارک باشه. وقتی طرح ها و پروژه هابی که به جای ۴ سال بعضا یه ۱۰ الی ۱۲ سال و اون هم اجرای غیر استاندارد که منجر به خرابی های مکرر می شه رو به شرکت هابی واگذار می کنید که هیچ تخصصی در این زمینه ندارند ,, این مشکلات زنجیره وار به همه جا آسیب می زنند.
کاش یه نفر در مورد وضعیت اسفناک جاده شهر جم به سیراف که به عسلویه منتهی می شود نگاهی می انداخت. این جاده اصلا مهندس نشده بوده و الان هزینه تعمیرات اش و حتی جان‌های که در این جاده از تلف می شوند نابخشودنی و غیر قابل محاسبه هست. اون شرکتی که این کاره نبوده اصلا به ساختار و نوع و جنس کوه فکر نکرده بوده و فقط با چند بلدوزر کوه رو کندند و با یک زیر سازی ضعیف روی آن آسفالت ریخته اند. اون جاده قدیم باریک جم که قدمت ۶۰ ساله داشت استحکامش بیشتر از این بود.
همین یک ماه بیش از ۲۰ نفر در این جاده جان خود را از دست داده اند منجمله یک خانواده شامل زن و شوهر و یک دختر خردسال. آیا نمی شد این مسیر را با همین وضعیت کوههای آهکی به روش های مدرن دیگری اجرا کرد؟ چطور چینی ها می تونند؟ آیا دولت در جریان هست به جز مردم عادی که به همان میزان قابل احترام هستند اکثر پرسنلی که وظیفه مدیریت تولید در پالایشگاه ها و پتروشیمی ها دارند روزی حداقل دوبار تز این بستر رفت و آمد می کنند؟
سیب
والله این سود نبود داد، ضرر بود همش، همین روز باز گشایی همشو پس گرفت