۰
plusresetminus
تاریخ انتشارشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۹
کد مطلب : ۱۶۶۵۴۰

برابری صادرات گاز روسیه و آمریکا به اروپا

اتحادیه اروپا در ماه گذشته میلادی حدود ۱.۵ میلیون تن ال‌ان‌جی ال‌ان‌جی از ایالات متحده وارد کرده است، در حالی که روسیه تقریباً ۱.۳ میلیون تن به این بلوک عرضه کرده است.
برابری صادرات گاز روسیه و آمریکا به اروپا
به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی "نفت ما"،علیرغم تلاش‌های اتحادیه اروپا برای کاهش وابستگی واردات انرژی خود به مسکو، صادرات گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) روسیه به این اتحادیه در ماه ژوئیه تقریباً با صادرات گاز ایالات متحده برابری می‌کند.
 شبکه خبری بلومبرگ با استناد به داده‌های مربوط به ردیابی کشتی‌ها گزارش داد که علیرغم تلاش‌های اتحادیه اروپا برای کاهش وابستگی واردات انرژی خود به مسکو، صادرات گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) روسیه به این اتحادیه در ماه ژوئیه تقریباً با صادرات گاز ایالات متحده برابری می‌کند.
طبق گزارش‌ها، اتحادیه اروپا در ماه گذشته میلادی حدود 1.5 میلیون تن ال‌ان‌جی ال‌ان‌جی از ایالات متحده وارد کرده است، در حالی که روسیه تقریباً 1.3 میلیون تن به این بلوک عرضه کرده است.
بلومبرگ تأکید کرد که شکاف بین واردات از این دو کشور کاهش یافته و به کمترین رقم خود از اواخر سال 2021 رسیده است.
با این حال، این تغییر به جای افزایش واردات از روسیه، به کاهش محموله‌ها از ایالات متحده نسبت داده شد.
بر اساس این گزارش، تامین کنندگان آمریکایی تصمیم گرفته‌اند تانکرهای ال‌ان‌جی خود را به مناطق پردرآمد بفرستند.
به گفته بلومبرگ، ایالات متحده در ماه ژوئیه بیش از هر ماه دیگری از سال 2021 گاز خود را از طریق دریا به مصرف کنندگان آسیایی ارسال کرد و تقاضا در این منطقه به دلیل هوای گرم افزایش یافته است.
در ژوئن، اتحادیه اروپا برخی از عملیات مربوط به محموله‌های ال‌ان‌جی با منشاء روسیه، از جمله بارگیری مجدد، انتقال کشتی به کشتی، و انتقال کشتی به ساحل را با هدف صادرات مجدد به کشورهای ثالث از طریق این بلوک ممنوع کرد.
واردات گاز دریایی روسیه به اتحادیه اروپا از طریق پایانه های ال‌ان‌جی که به یک شبکه گاز طبیعی متصل هستند، مجاز باقی ماند.
گزارش بلومبرگ تصریح می‌کند که ممنوعیت حمل و نقل مجدد که از سال آینده لازم الاجرا می شود، منجر به نگهداری سوخت بیشتر در این منطقه می‌شود، زیرا این قانون انتقال محموله‌های روسیه را پیچیده می‌کند و در صورت افزایش رقابت برای واردات، امتناع از این محموله‌ها دشوار خواهد بود.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی