به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی "
نفت ما"،رئیس پلیس امنیت اقتصادی مازندران از توقیف یک خودروی تریلر حامل ۲۷ هزار لیتر سوخت قاچاق در شهرستان نکاء خبر داد.
سرهنگ محمد محمدپور رئیس پلیس امنیت اقتصادی مازندران گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان با انجام اقدامات اطلاعاتی ازانتقال میزان قابل توجهی سوخت قاچاق، به وسیله یک تریلر تانکردار در شهرستان نکاء مطلع شدند.
او افزود: ماموران پس از شناسایی مسیر تردد این تریلر درنهایت، با هماهنگی قضائی آن را متوقف و در بازرسی از این خودرو ۲۷ هزار لیتر سوخت قاچاق از نوع نفت کوره را کشف کردند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی مازندران از دستگیری و معرفی یک قاچاقچی سوخت به مرجع قضایی در این عملیات خبر داد و گفت: کارشناسان ارزش سوخت قاچاق مکشوفه را حدود ۷ میلیارد ریال برآورد کردهاند.
سرهنگ محمدپور در پایان از تشکیل پرونده در این خصوص و ارسال آن به تعزیرات حکومتی استان خبر داد و افزود:حضور فعال پلیس در محورهای مواصلاتی سبب شده تا عرصه بر جولان قاچاقچیان و برهم زنندگان نظم اقتصادی کشور تنگ شود.