۱
plusresetminus
تاریخ انتشارچهارشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۰
کد مطلب : ۱۶۴۷۱۲

سرقت نفت و فرآورده از خطوط لوله کاهش یافت

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت گفت: با انجام پایش و استفاده از تجهیزات و همچنین فعالیت هایی که انجام می شود؛ روند سرقت از خطوط نزولی و به سمت صفر شدن می رود یعنی قبل از تعارض به خطوط در همان ابتدا جلوگیری خواهد شد.
سرقت نفت و فرآورده از خطوط لوله کاهش یافت
به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی "نفت ما"، مدیر عامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت گفت: در سال ۱۴۰۳ سرقت و تعرض به خطوط لوله روند نزولی داشته و به ۴۱ مورد رسیده که ۲۵ مورد از انشعابات به برداشت نرسیده است.
  ارسلان رحیمی در نشست خبری در جمع خبرنگاران در پاسخ به ایلنا درباره سرقت از خطوط لوله و میزان خسارت وارده اظهار داشت: سرقت از خطوط همیشه وجود داشته و مسئله اصلی صدماتی است که به نفرات و محیط زیست وارد می شود.
وی افزود: خوشبختانه اقدامات مربوط به کنترل مکانیزه و تامین تجهیزات در حال انجام است تا سرقت از خطوط به حداقل ممکن برسد.
مدیر عامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت با بیان اینکه فعالیت ها نشان می دهد ما در زمینه جلوگیری از بروز سرقت از خطوط موفق عمل کرده ایم، گفت: در سال ۱۴۰۱ تقریبا ۴۷ مورد برداشت از خط داشتیم، که در ۳۵ انشعاب غیرمجاز به برداشت رسیده اند، در سال ۱۴۰۳ سرقت و تعرض به خطوط روند نزولی داشته و به ۴۱ مورد رسیده که ۲۵ مورد از انشعابات به برداشت نرسیده است.
وی بیان داشت: با انجام پایش و استفاده از تجهیزات و همچنین فعالیت هایی که انجام می شود؛ روند سرقت از خطوط نزولی و به سمت صفر شدن می رود یعنی قبل از تعارض به خطوط در همان ابتدا جلوگیری خواهد شد.
رحیمی در ادامه با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱ انتقال نفت و فراورده از مسیر خطوط ۱۳۲ میلیارد لیتر بوده گفت: رقم انتقال از خطوط در سال ۱۴۰۲ به ۱۳۷ میلیارد لیتر رسیده که از این میزان ۷۱ میلیارد لیتر انتقال نفت و ۶۶ میلیارد لیتر فراورده نفتی منتقل شده است.
وی رقم افزایش انتقال نفت و فرآورده در سال ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۱ را ۳.۷ درصد عنوان کرد.
رحیمی یادآور شد: امیدواریم با استفاده از خطوط جدید تزریق روان کننده کاهش یافته و انتقال از مسیر خطوط افزایش یابد.
وی تصریح کرد: اگر قرار بود ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فراورده با نفتکش منتقل شود، ۵.۵ میلیون نفتکش ۲۵ هزار لیتری مورد نیاز بود  .
مدیر عامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ادامه داد: برای انتقال با نفتکش از مبدا تا مقصد حدود ۶۰۰ کیلومتر باید طی شود هر نفتکش هر ۲۰۰ کیلومتر ۴۲ لیتر سوخت مصرف می کند یعنی ۵.۵ میلیون نفتکش باید ۲.۵ میلیارد لیتر گازوییل مصرف کنند اما خطوط لوله ۸۰۰ میلیون لیتر مصرف سوخت دارند.
وی با اشاره به اختلاف ۱.۷ میلیارد لیتری مصرف سوخت توسط نفتکش و خطوط لوله گفت: صرفه جویی در هزینه دو‌ مسیر نفتکش و خط لوله برای انتقال نفت و فراورده بیش از یک میلیارد دلار است.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی