به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی "
نفت ما"،مهدی دوستی افزود: این عدد قابل توجهی است و تصمیماتی است که در دولت سیزدهم گرفته شده و نشان دهنده این است که رئیس جمهور توجه ویژهای به استان هرمزگان دارد.
وی با اشاره به اینکه وزارت نفت احداث چند پترو پالایشگاه بزرگ را به زودی در هرمزگان آغاز خواهد کرد، گفت: پترو پالایشگاه شهید سلیمانی و نگین مکران هر کدام با ظرفیت ۳۰۰ هزار بشکه، پالایشگاه ۳۰۰ هزار بشکهای در منطقه مکران و یک پالایشگاه ۱۲۰ هزار بشکهای از جمله این واحدها هستند.
در سفر رییس جمهور به استان هرمزگان، وزارت نفت حدود هشت هزار میلیارد تومان مصوبه داشت که تاکنون حدود پنج هزار میلیارد تومان در طرحهای مختلف در حوزه گازرسانی به مناطق مختلف استان هزینه شده است.
پالایشگاه نفت بندرعباس یکی از بزرگترین پالایشگاههای خاورمیانه با ظرفیت پالایشی بیش از ۳۰۰ هزار بشکه در روز است که در دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی کار مطالعه و طراحی ساخت این پالایشگاه با کوشش متخصصان داخلی در سال ۱۳۷۱ ساخته و شروع کار نصب تجهیزات نیز در سال ۷۳ اجرایی شد و در نهایت با تلاش متخصصان ایرانی مرداد سال ۷۶ مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
شرکت پالایش نفت بندرعباس یکی از ۱۰ شرکت پالایشی کشور است که در حال حاضر ۱۸ درصد فرآوردههای نفتی موردنیاز کشور را مطابق با استانداردهای روز دنیا تامین میکند.
پالایشگاه میعانات گازی ستاره خلیجفارس که نام رسمی آن شرکت نفت ستاره خلیجفارس است، بهعنوان نخستین پالایشگاه طراحی شده بر اساس خوراک میعانات گازی با ظرفیت ۳۶۰ هزار بشکه در روز شامل واحدهای تقطیر، پالایش گاز مایع، تبدیل کاتالیستی، پالایش نفتا، ایزومریزاسیون، پالایش نفت سفید و نفت گاز با هدف تولید بنزین، گازوییل، گاز مایع و سوخت جت در کنار پالایشگاه نفت بندرعباس ساخته شدهاست.
خوراک مورد نیاز این پالایشگاه با یک خط لوله به طول بیش از ۴۸۵ کیلومتر از پالایشگاههای گاز پارس جنوبی تأمین شدهاست.
منبع: ایرنا