کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

هزینه یک تریلیون دلاری بحران انرژی برای آلمان

8 اسفند 1401 ساعت 13:33

دولت آلمان باید تا سال 2030 بیش از یک تریلیون دلار برای مقابله با خطرات و چالش های ناشی از بحران انرژی اختصاص دهد و این کشور تاکنون در صدر جدول کشورهای اتحادیه اروپا در هزینه کرد انرژی قرار دارد.


  به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی "نفت ما"،  دولت آلمان باید تا سال 2030 بیش از یک تریلیون دلار برای مقابله با خطرات و چالش های ناشی از بحران انرژی اختصاص دهد.
به نوشته این گزارش، انتظار می‌رود این هزینه‌های هنگفت شامل سرمایه‌گذاری در نوسازی شبکه‌های برق و حذف برنامه‌ریزی‌شده نیروگاه‌های هسته‌ای و زغال‌سنگ این کشور باشد.
برلین همواره با تقاضای رو به رشد خودروهای برقی و سیستم‌های گرمایشی مواجه خواهد بود. بعلاوه، مقامات آلمانی موظف به انجام تعهدات آب و هوایی نیز شده‌اند.
بر اساس آمارهای ارائه شده توسط تنظیم کننده شبکه برق این کشور و اندیشکده « Agora Energiewende»، تقاضا برای برق حدود 30 درصد مصرف کنونی این کشور به حدود 250 گیگاوات خواهد رسید.
به گفته تحلیلگران، این مرحله برنامه‌ریزی شده همچنین نیازمند نصب پنل‌های خورشیدی با پوشش معادل 43 زمین فوتبال و 1600 پمپ حرارتی در روز است. علاوه بر این، برنامه بلندپروازانه این کشور به احداث 27 مزرعه بادی جدید در خشکی و 4 مزرعه بادی فراساحلی در هفته نیاز دارد.
اندیشکده «بروگل» مستقر در بروکسل در اوایل ماه جاری میلادی گزارش داد، کشورهای عضو اتحادیه اروپا نزدیک به 800 میلیارد یورو (تقریباً 846 میلیارد دلار) برای اقدامات حمایتی هزینه کرده اند، چراکه این منطقه همچنان با افزایش هزینه های انرژی مواجه است.
به گفته تحلیلگران، 681 میلیارد یورو برای کمک به خانوارها و کسب و کارها به منظور تامین هزینه های سرسام آور برق اختصاص یافته است.
بر اساس این گزارش، آلمان با کنار گذاشتن نزدیک به 270 میلیارد یورو در صدر جدول هزینه های بروگل قرار دارد؛ انگلیس، ایتالیا و فرانسه، هر کدام حدود 150 میلیارد یورو هزینه کرده اند.


کد مطلب: 153227

آدرس مطلب :
https://www.naftema.com/news/153227/هزینه-یک-تریلیون-دلاری-بحران-انرژی-آلمان

نفت ما
  https://www.naftema.com