کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

ورود مصرف برق به کانال ۴۰ هزارمگاوات

19 بهمن 1399 ساعت 10:18

مصرف برق کشور پس از گذشت پنج روز روندکاهشی، در هیجدهمین روز از بهمن ماه در ساعت ۱۸ و ۲۳ دقیقه باردیگر از مرز ۴۰ هزار مگاوات گذشته و به ۴۰ هزار و ۱۳۵ مگاوات رسید.


به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی "نفت ما"؛ براساس تازه ترین گزارش روز یکشنبه شرکت مدیریت شبکه برق ایران میزان مصرف برق درحالی روز گذشته به ۴۰ هزار و ۱۳۵ مگاوات رسید که پارسال و در همین بازه زمانی میزان مصرف ۳۴ هزار و ۳۶ مگاوات بود که این امر نشان از رشد ۶ هزار و ۹۹ مگاواتی دارد.
نشان می دهد مصرف برق در بخش صنایع و در ساعت ۱۸ و ۲۳ دقیقه پنج هزار و ۶۹ مگاوات رسیده که البته رشد مصرف در این بخش به گفته «رضا اردکانیان» وزیر نیرو، نشان آن است که برق در جای درست خود مصرف می شود .
رشد مصرف برق در بخش صنعت براساس اعلام کارشناسان صنعت برق بیانگر آن است که رونق اقتصادی در کشور وجود دارد و بخش مولد به فعالیت های تولیدی خود ادامه می دهد.
میزان مصرف برق روز گذشته در ساعت ۱۱ و ۴۰ دقیقه ۳۸ هزار و ۳۱۸ مگاوات بود که نسبت به ساعت ۱۸ عصرگاهی مصرف کمی به نظر می رسد، اما در مقایسه با مدت مشابه پارسال که ۳۰ هزار و ۵۸۵ مگاوات بود، رشد هفت هزار و ۷۳۳ مگاواتی یافته که رشد بالایی برای فصل زمستان محسوب می شود.
هفته های گذشته رشد مصرف برق در بخش خانگی سبب شده بود متولیان صنعت برق در باره این رشد بی رویه توصیه های جدی برای کاهش مصرف داشته باشند، این مصرف بی رویه سبب شده بود شرکت توانیر با هدف کاهش مصرف طرح اصلاح روشنایی معابر را به مرحله اجرا در آورد .
در همین پیوند مدیرعامل شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران پیشترگفت: طرح تعدیل روشنایی معابر تاکنون موفق به اصلاح روشنایی ۷۲۰ هزار چراغ در جاده های برون شهری و معابر شده است.
" محمد حسن متولی زاده" به تازگی در جلسه ستاد مدیریت سوخت نیروگاه ها، صنایع و مدریریت مصرف انرژی در محل مرکز پایش صنعت برق افزود: هرپایه چراغ روشنایی معابر مصرفی معادل مصرف یک خانوار دارد که اصلاح و تعدیل آنها اثر مهمی در مدیریت مصرف برق دارد.
وی گفت: هزینه این روشنایی ها که ضروری هم نیستند معادل هزار لیتر سوخت نیروگاه هاست و این روشنایی معادل سه تن آلایندگی به همراه دارد.


کد مطلب: 132758

آدرس مطلب :
https://www.naftema.com/news/132758/ورود-مصرف-برق-کانال-۴۰-هزارمگاوات

نفت ما
  https://www.naftema.com