به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی"
نفت ما "، علاء میرمحمدصادقی اظهار کرد: وقتی از سوی یک بانک مانند بانک صادرات ایران این امکان فراهم آمده که با ابزاری همچون ال سی (خط اعتباری) داخلی جریان کسب و کارها تقویت شود، تولید افزایش پیدا کند و دادوستدها بیشتر شود، باید از این امکان استقبال کرد.
وی افزود: معاملات همیشه با پرداختهای نقد و نسیه انجام میشده است،
اگر محدود به معاملات نقد شود، حاصل چیزی جز رکود و کسادی در بازار نیست.
میرمحمدصادقی ادامه داد: به هر حال این شرایط پیش میآید که واحدهای تولیدی نیاز داشته باشند، مواد اولیه خود را به صورت نسیه تهیه کنند و پس از اینکه محصول خود را به فروش برسانند و پول نقد به دست آورند، هزینه آن را بپردازند، در نتیجه برای پر کردن مهلت زمانی بین خرید و پرداخت، نیاز به تضمینی هست که بانک با ابزاری مانند ال سی این تضمین را ایجاد میکند و معامله را انجام میدهد.
وی تصریح کرد: این طرح راهکار مناسبی را دربرگرفته است، به ویژه که بیشتر فعالان حوزههای مختلف کسب و کار و تولید، افراد نامعتبری نیستند و میتوان روی توانمندی و اعتبار شمار زیادی از آنها در ارائه تسهیلاتی این چنین حساب کرد.
نایب رئیس اتاق تهران اضافه کرد: این طرح علاوه بر منافع تولیدکنندگان، منفعت عرضهکنندگان مواد اولیه آنها را هم تأمین میکند و راهکاری معتبر و رایج در همه دنیا حتی در مبادلات بینالمللی است، بنابراین دلیلی ندارد اقتصاد ما خود را از آن محروم کند.