کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

پیگیری 50 طرح پژوهشی در هلدینگ خلیج فارس

29 مرداد 1399 ساعت 14:06

بیش از 50 طرح تحقیق و توسعه در واحدهای R&D شرکت های زیر مجموعه هلدینگ خلیج فارس در راستای توجه به نوآوری در همه فعالیت ها در نظر گرفته شده است .


 به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی"نفت ما "،   مجتبی طاهری مدیر برنامه ریزی و توسعه هلدینگ خلیج فارس در آیین رونمایی گرید (KLM100B (L از زنجیره پلی یورتان پتروشیمی کارون به بیش از 50 پروژه تحقیق و توسعه در واحدهای R&D شرکت های زیر مجموعه هلدینگ خلیج فارس اشاره کرد و گفت: امروز توجه به نوآوری در همه فعالیت ها به عنوان ضرورت اساسی در نظر گرفته شده است و با توجه به تغییراتی که رشد سریع کشورها و شیوع ویروس کرونا در جهان ایجاد کرده است کشورهایی که تغییرات را مدیریت نکنند، وابسته کشورهای دیگر می شوند. برای مدیریت تغییرات نیازمند تحقیق و توسعه و پژوهش در ایجاد نوآوری هستیم.
وی افزود: بر این اساس در شرکت های زیر مجموعه هلدینگ خلیج فارس بیش از ۵۰ پروژه پژوهشی در زمینه هایی چون تولید محصول جدید، بهینه سازی و ارتقای کیفیت، بهینه سازی مصرف انرژی ، بومی سازی کاتالیست، تولید محصولات با ارزش افزوده بالاتر و مقوله های دیگر در حال انجام است.
طاهری ادامه داد : هلدینگ خلیج فارس به عنوان نهاد مدیریتی و حاکمیتی از تمام توان خود استفاده می کند و به همین منظور توافق هایی با شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها و مراکز دانشگاهی و آموزشی انجام داده است و از خدمات پژوهشگاه صنعت نفت و شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی استفاده می کند امیدواریم با این سلسله اقدامات انجام شده بتوانیم جایگاه تحقیق و توسعه و برندسازی را ارتقا دهیم.
وی در مورد نگرش هلدینگ خلیج فارس و سیاستگذاریهای آن توضیح داد و گفت: ما به عنوان بزرگترین هلدینگ شیمیایی کشور نگرش خود را از مبنای تعریف‌های استراتژیک تغییر داده و با نگرش آینده نگری راهبردی و برنامه ریزی بر اساس سناریوهای پیش بینی شده جایگزین کرده‌ایم و تلاش داریم تا جایگاه فعلی را حفظ و ارتقا دهیم. همواره در زمینه توسعه و رفع تنگناهای تولید در واحدهای موجود و ایجاد ارزش افزوده فعالیت می کنیم.
طاهری از تدوین الگوی مناسب و تعیین ساختار راهبردی در هلدینگ خلیج فارس خبر داد و گفت: تعیین ساختار راهبردی برای ساماندهی مناسب از نیروهای شاغل در هلدینگ خلیج فارس در حال تدوین است. بهبود مستمر در همه فعالیت ها و تبدیل شدن به یک سازمان پیشرو را مدنظر قرار داده ایم و با توانمندی و پتانسیلی که در هلدینگ وجود دارد تمامی ذینفعان و شرکتهای تابعه بهره مند خو اهند شد.

توسعه همکاری با شرک‌های دانش بنیان در هلدینگ خلیج فارس
 محمدرضا سلیمان زاده مدیرتولید شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس به هدفگذاری بر توسعه همکاری با شرکت‌های دانش بنیان و استفاده بیشتر از توان دانشی داخلی اشاره کرد و گفت: مجموعه های تحقیق و توسعه در هلدینگ خلیج فارس و شرکت های تابعه آن تلاش دارند تا افکار و ایده ها را به نوآوری تبدیل کنند. بر این اساس نخبگان دانشگاهی دعوت شده اند تا ما را در زمینه تولید محصولات جدید یاری کنند.
وی به دستاوردهای پژوهشی شرکت‌های تابعه هلدینگ خلیج فارس اشاره کرد و گفت: واحد تحقیق و توسعه پتروشیمی کارون یکی از واحدهای پیشرو در این عرصه است که امروز شاهد تولید یک محصول استراتژیک در این شرکت هستیم. همچنین دستاوردهای پتروشیمی تندگویان در زمینه نساجی و تولید گرید چادر مشکی که به تازگی بهره برداری شد یا ۱۰ پروژه پژوهشی پتروشیمی خوزستان که در صنعت خودرو و لوازم خانگی قابل مصرف و از واردات این محصولات جلوگیری می‌کند نمونه هایی از پژوهش‌های انجام شده در واحدهای تحقیق و توسعه هلدینگ خلیج فارس است.
مدیرتولید شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس ادامه داد: ایجاد ارزش افزوده از طریق تحقیق و پژوهش و خلق نوآوری در دستورکار شرکت های تابعه هلدینگ خلیج فارس قرار گرفته است و به این منظور از توان شرکت‌های دانش بنیان و نخبگان دانشگاهی نیز استفاده خواهد شد.
سلیمان زاده بر داخلی سازی به پشتوانه تحقیق و پژوهش تاکید کرد وگفت:  علاوه بر تولید ، در زمینه داخلی سازی و تحقیق و پژوهش اقدامات خوبی آغاز شده که ضمن تامین نیازهای صنعت به مواد شیمیایی، کاتالیست و تجهیزات مورد نیاز، در زمینه توسعه محصولات شیمیایی و پلیمری نیز به ما کمک می کند.


کد مطلب: 126809

آدرس مطلب :
https://www.naftema.com/news/126809/پیگیری-50-طرح-پژوهشی-هلدینگ-خلیج-فارس

نفت ما
  https://www.naftema.com