۰
۱
plusresetminus
تاریخ انتشارپنجشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۷
کد مطلب : ۵۲۰۷۷

افزایش ۱۰۰۰۰ مگاواتی برق کشور با استفاده از انرژیهای نو در یک دهه آینده

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با اشاره به پتانسیل‌های بالای انرژی تجدیدپذیر در ایران گفت که براساس مطالعات صورت گرفته حداقل به طور میانگین ۱۵ هزار مگاوات ظرفیت کاملا اقتصادی برای نصب نیروگاه بادی در ایران وجود دارد.
افزایش ۱۰۰۰۰ مگاواتی برق  کشور با استفاده از انرژیهای نو در یک دهه آینده
به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی " نفت ما " ، معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با اشاره به پتانسیل‌های بالای انرژی تجدیدپذیر در ایران گفت که براساس مطالعات صورت گرفته حداقل به طور میانگین ۱۵ هزار مگاوات ظرفیت کاملا اقتصادی برای نصب نیروگاه بادی در ایران وجود دارد. هوشنگ فلاحتیان در کنفرانس بین‌المللی تجاری سازی انرژی‌های تجدیدپذیر که توسط انجمن انرژیهای تجدیدپذیر ایران برگزار می شود ، با بیان این‌که چندین برابر ظرفیت انرژی بادی ظرفیت احداث نیروگاه خورشیدی در ایران وجود دارد، اظهار کرد: در کلانشهرها مساله دفع زباله به ویژه در شمال کشور تبدیل به یک موضوع جدی شده است. وی ادامه داد: وزارت نیرو تمایل دارد که سرمایه‌گذاران خارجی در زمینه‌ نیروگاه‌های زباله‌سوز با ایران وارد مشارکت شوند، چرا که در مرحله اول ۱۰۰۰ مگاوات ظرفیت تولید انرژی زباله‌سوز در ایران وجود دارد. معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با بیان این‌که وزارت نیرو برنامه‌های متعددی را برای ارتقاء تولید انرژی‌های تجدیدپذیر در نظر گرفته است، تصریح کرد: در طول سه سال گذشته علاوه بر فضا و بستر مناسب قوانین و مقرراتی با بهره‌گیری از تجربه کشورهای پیشرفته در این زمینه تدوین شده است. فلاحتیان با اشاره به تعرفه‌گذاری مناسب در بخش انرژی‌های تجدیدپذیر، ادامه داد: خرید انرژی تجدیدپذیر به صورت تضمینی در یک دوره ۲۰ ساله صورت می‌گیرد و باید گفت وجود این قوانین و مقررات و شرایط جغرافیایی ایران روز به روز ما را به دستیابی بیشتر به استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر نزدیک‌تر می‌کند. وی با بیان این‌که در حال حاضر ۹۵ درصد از انرژی برق ایران با استفاده از سوخت فسیلی تولید می‌شود، گفت: تنها 5 درصد از تولید برق ایران مربوط به منابع تجدیدپذیر که عمدتا نیز نیروگاه‌های برق آبی است تشکیل می‌شود. به گفته معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی براساس پیش‌بینی‌های وزارت نیرو در طول ۱۰ سال آینده ۷۵۰۰ تا ۱۰ هزار مگاوات از تولید برق کشور به انرژی‌های تجدیدپذیر اختصاص می‌یابد. فلاحتیان با بیان این‌که سهمی که در حال حاضر از انرژی‌های تجدیدپذیر در ایران به کار گرفته می‌شود با توجه به پتانسیل‌های بالا در این بخش اصلا قابل قبول نیست، ادامه داد: در طول یکسال گذشته روزی نیست که هیات‌های خارجی برای ابراز تمایل به سرمایه‌گذاری به ویژه در دوران پساتحریم به وزارت نیرو مراجعه نکرده باشند. وی گفت: این نوید را به صنعت برق کشور می‌دهم که وزارت نیرو عزم جدی برای افزایش ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیر در نظر گرفته است. بر همین اساس تاکنون حدود ۱۰۰۰ مگاوات قرارداد در حال اجرا در این امر بسته شده است. معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با اشاره به برنامه‌های وزارت نیرو برای جلب سرمایه‌گذار در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر، اظهار کرد: تعرفه‌ها در این بخش از ثبات کامل برخوردار است و هر کس که بخواهد به این عرصه وارد شود این اطمینان را به طور کامل می‌دهیم که استراتژی‌های راهبردی در این حوزه توام با رونق فضای کسب‌وکار باشد. فلاحتیان با بیان این‌که وزارت نیرو قصد دارد این مساله رابه عنوان تعرفه‌های درازمدت تلقی کند، ادامه داد: بی‌شک هیچ ریسکی به دنبال سرمایه‌گذاران تجدیدپذیرها نخواهد بود.  
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی


فقط برگزاری همایش و بعدش همه میروند دنبال کار ها شون تا همایش بعد و باز هم سخنرانی و سخنرانی و سخنرانی ، کو برنامه ؟ کو پیگیری ؟
بخش خصوصی؛ عامل موثر در تحقق رشد تولید با مشارکت مردم
 سید حمیدرضا فاطمی حسینی/کارشناس حوزه نفت و گاز 
شاخص بروکفیلد و تحلیل ویسکوزیته دینامیکی سیالات
مهندس علیرضا آمار محمدی/مشاور و کارشناس ارشد روانکارهای خودرویی و صنعتی
دولت و مجلس غافل از احوال مردم
 عبدالرسول جوادی بالاجاده / فعال رسانه ای