در پرونده کرسنت کسانی هستند که رشوه گرفته اند و وقتی از آنها بازجویی می شود، اعلام می کنند که به حساب یک حزب سیاسی پول ریخته ایم، بنابراین، این افراد که اکنون در برخی پستهای دولتی حضور دارند، معلوم است که علاقه مند نیستند، که جزئیات کرسنت افشا شود.
· پایگاه خبری – تحلیل "نفت ما"،مهمترین رویدادهای نفتی را در هفته ای که گذشت منتشر کرد.
روز شنبه 17 مرداد ماه، به نقل گفت و گوی امیرحسین زمانی نیا، معاون امور بین الملل و بازرگانی وزیر نفت پرداخت. این گفت و گو که پس از حضور سه هیات تجاری از آلمان، فرانسه و ایتالیا صورت گرفته بود پرسشی اصلی داشت مبنی براین که اولین و جدی ترین شریک نفتی ایران کیست؟ زمانی نیا در پاسخ گفت: هر سه هیات در مذاکرات با ایران بسیار جدی بوده و خواهان بازگشت هر چه سریعتر به ایران پس از لغو تحریمها هستند. زمانی نیا سپس به دیدار اخیر مقامات ایران و ایتالیا اشاره کرد و با بیان این که صنایع ایران و ایتالیا در کنار فرهنگ و روحیات مردم دو کشور ارتباط نزدیکی به یکدیگر دارند، تصریح کرد: پائولوجنتیلونی، وزیر خارجه ایتالیا از گسترش همکاری همه جانبه با ایران حمایت کرده و حضورشان را در ایران به عنوان شروع مجدد همکاریها میان دو کشور دانست. معاون امور بین الملل و بازرگانی وزیر نفت با بیان این که شرکتهای ایتالیایی پیشنهادهای مختلفی برای همکاری ارائه داده اند، تصریح کرد: قرار شد شرکتهای ایتالیایی در زمینه های مختلف همچون توربین سازی و ... با همتایان ایرانی خود دیدار و گفتگو کنند تا بلافاصله بس از لغو تحریمها منجر به عقد قرارداد شود.امیر حسین زمانی نیا درباره اختلاف حساب ایران و ایتالیا هم گفت: در این زمینه نیز مذاکراتی انجام شده و نحوه حل و فصل مسائل مالی نیز روشن شده است. به گفته وی، اگر قرار باشد نقل و انتقال مالی صورت بگیرد لازم است سوییفت دوباره برقرار شود.
به مصلحت باشد یا نباشد، بحث کرسنت این روزها دوباره داغ شده است. این بار"نفت ما" تحت عنوان "افشاگری جدید وزیر سابق نفت"، گفت و گوی مسعود میرکاظمی، وزیر اسبق نفت و عضو کمیسیون انرژی مجلس را منتشر کرده که وی با اشاره به تخلفات صورت گرفته در پرونده کرسنت اظهار می کند: در پرونده کرسنت کسانی هستند که رشوه گرفته اند و وقتی از آنها بازجویی می شود، اعلام می کنند که به حساب یک حزب سیاسی پول ریخته ایم، بنابراین، این افراد که اکنون در برخی پستهای دولتی حضور دارند، معلوم است که علاقه مند نیستند، که جزئیات کرسنت افشا شود. وی درباره بابک زنجانی نیز نکاتی گفت که جالب توجه بود: عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان این مطلب که دولت وقت از بابک زنجانی شکایت نمی کرد تصریح کرد: دولت وقت از بابک زنجانی شکایت نمی کرد به این توجیه که بحث تحریم است و به این دل خوش بودند که این پول را برمی گرداند، ولی گزارشی که ما از بیرون و از فعالین بخش خصوصی داشتیم این بود که وی با قیمتهای پایینی این محموله ها را می فروشد که این جای تعجب دارد که کسی که با قیمت خوب خلیج فارس نفت را خریده، چرا با اختلاف خیلی پایین تری نفت را می فروشد، پس معلوم است که قصد بازگرداندن پولها را ندارد.
·پایگاه خبری-تحلیلی "نفت ما" در گزارشی که چنین آغاز می شود به انتقاد از وضعیت کیفی وسائط حمل و نقل عمومی پرداخته است: "دمای هوای این روزهای تهران به گونه ای کم نظیر گرم است. چند دقیقه انتظار کشیدن در این گرمای طاقت فرسا امر را مشتبه می کند که گویا ساعت هاست که در انتظاریم. حال اگر این انتظار برای سوار شدن به اتوبوس خط واحدی باشد که بیش از ظرفیت مسافر در خود جای داده و هیچ گونه سیستم تهویه و خنک کننده ای ندارد، بی شک برای کسانی که خودروی شخصی دارند، همین یکبار تجربه کافیست تا عطای استفاده از حمل و نقل عمومی را به لقایش ببخشند."
· چهارشنبه 21مرداد ماه، "نفت ما" گزارشی را منتشر کرد که در آن خبر از آزاد شدن صادرات نفت ایران را داد: "در شرایطی که حدود ٥ ماه به لغو کامل تحریمها باقی مانده است، آمریکا در اقدامی زودهنگام صادرات نفت ایران را آزاد اعلام کرد. این خبری است که نشریه تخصصی آرگوس مدیا از واشنگتن به تازگی منتشر کرده است." از طرفی از ایران هم خبرهایی مبنی بر افزایش صادرات به گوش می رسد. صادرات نفت خام ایران که به یکمیلیون تا یکمیلیون و صدهزار بشکه در روز محدود شده بود، حالا با رویداد آزاد شدن صادرات نفت ایران، وزیر نفت در نامهای به مدیران شرکتهای بهرهبردار نفت و گاز، امور بینالملل شرکت نفت و شرکت پایانههای نفتی دستور افزایش ۵۰۰هزار بشکهای تولید و صادرات روزانه نفت ایران را صادر کرد اما بلافاصله بعد از انتشار،این خبر از سوی وزارت نفت تکذیب شد!